Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RKU hängde upp Erdogandocka i Karlstad

Ville sabotera Sveriges Nato-ansökan Menar att Turkiet hör hemma i krigsalliansen ”med de andra rövarna”.

USA förbjuder medlemmar ur kommunistpartier från att bli medborgare

USA. Det amerikanska migrationsverket kommer inte längre ge ut medborgarskap till folk som är medlemmar i kommunistiska partier runtom i världen.

Nytt arbetarparti kritiserar “mångkultur, HBTQ och klimatrörelsen”

POLITIK. En utbrytargrupp från Kommunistiska Partiet i Malmö startar ett nytt lokalt arbetarparti som säger sig lyssna på vanligt folk och är kritiska mot mångkultur, HBTQ och kulten kring Greta Thunberg.

Nu ska även Proletären börja fokusera på invandringen

POLITIK. Proletärens nye chefredaktör säger att tidningen ska fokusera mer på frågor som berör vanliga arbetare, och nämner invandringen som den viktigaste.

Proletären kritiserar vänstern: “Har opererat bort verkligheten!”

VÄNSTERBLIVENHET. Kommunistiska partiets tidning Proletären har länge kritiserat den nya kulturmarxistiska vänstern som bryr sig mer om invandring och så kallad identitetspolitik än arbetare. I en ny krönika går läkaren Nils Littorin till nytt angrepp och menar att vänstern ”opererat bort verkligheten”.

Proletären: “Sionism är en rasistisk idé om särrättigheter för en etnisk-religiös grupp”

POLITIK. I en ledarkrönika i den kommunistiska tidningen Proletären slår skribenten fast att ”sionism är rasism” som syftar till en stat byggd på ”särrättigheter för en etnisk-religiös grupp”.

Kommunisterna: “Migration är ett sjukdomstillstånd”

MASSINVANDRINGEN. Den kommunistiska tidningen Proletären anser att Förenta Nationernas (FN) nyligen fastslagna ramverk för global migration bör skrotas.

Betald för halva sanningen – genmäle till Proletären

INSÄNDARE. Johan Persson belyser i en polemisk artikel kommunisternas hyckleri och vägran att prata om den verkliga elefanten i rummet – den orkestrerade massinvandringens alltmer destruktiva effekter.

Kommunist åtalas för medhjälp till människohandel

TIGGARINDUSTRIN. En svensk kommunist åtalades nyligen för att ha främjat människohandel organiserat av en zigenarliga. I Bulgarien lever ligans ledare gott på verksamheten.