Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Maktkamp i EU-parlamentet mellan liberala och konservativa partier

Flera europeiska konservativa partier uttrycker sig om deras syn på EU:s framtid Liberala partier i EU går ihop för att stänga ute dessa partier från vissa frågor.

Moder dödade bögpedofilen som förgripit sig på hennes son

ENGLAND. Mamman efter avtjänat fängelsestraff: ”Jag känner ingen ånger, jag knivhögg honom till döds för det han gjort mot min son – Jag gjorde det som varje mor skulle ha gjort.

Brottmålen har ökat med 25 procent under fem år

INRIKES. Antalet brottmål i landets 48 tingsrätter ökar. Förra året inkom drygt 100 000 brottmål vilket är en ökning med 25 procent på fem år. Ökningen ska bero på ”senaste årens satsning på polis och åklagare”.

SD:s EU-grupp leds av muslim som vill att européer ska “öppna sina hjärtan” för invandring

EU. Ledaren för SD:s EU-grupp är en muslim som vill att européer i reinfeldtsk anda ska ”öppna sina hjärtan”.

Polen: Ökat stöd för nationalkonservativt regeringsparti

POLEN. Enligt en ny opinionsundersökning ökar stödet för det styrande partiet Lag och rättvisa i Polen. Oppositionen och vänstern fortsätter att backa.

Polsk politiker om hjälpen till Sverige: ”Våra hjärtan är med det svenska folket, inte med den svenska eliten”

POLEN. I en intervju med Nyheter Idag säger Dominik Tarczyński från det polska regeringspartiet Lag och rättvisa att de inte skickat hjälp till brandbekämpningen i Sverige på grund av någon lojalitet till Sveriges regering, som han kritiserar med starka ordalag. Istället menar att att det är av medmänsklighet och kärlek till det svenska folket.

Efter judiska påtryckningar – Polen utreder nationell demo

EUROPA. Polska åklagare har valt att undersöka ifall den 60 000 man starka nationalistiska demonstration som ägde rum tidigare i november utgjorde lagbrott motsvarande ”hets mot folkgrupp”.