Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Detonationer skakade Landskrona och Uppsala under morgonen

MÅNGKULTUREN. Två bomber som placerats vid flerfamiljshus sprängdes idag i Uppsala och Landskrona. Båda detonationerna skedde strax före klockan fem på morgonen.

Propaganda offensiv Landskrona

Lördagen den 28 mars delades tvåtusen flygblad ut i ett soligt Landskrona. Då de områden som täcktes bestod av mestadels radhus och lägenheter försvann flygbladen snabbt. Efter flygbladsutdelningen sattes banderoller upp över E6 söder om Landskrona.  

En död efter skottlossning i Landskrona

INRIKES. En man har avlidit efter att ha blivit skjuten i Landskrona.

Bostad besköts i Landskrona

SKJUTNINGARNA. Polisen rubricerar nattens skottlossning i Landskrona som mordförsök.

Flera fyrverkerianfall mot blåljuspersonal

MÅNGKULTUREN. Många fyrverkeripjäsattacker i invandringstäta områden i Skåne.

43-årig kvinna försvunnen efter pubbesök på julafton

LANDSKRONA. Den 43-åriga norskan Eirin ska ha spenderat julaftonens kväll tillsammans med en man på en pub i Landskrona. Sedan dess har ingen sett till henne och polisen utreder försvinnandet som människorov.

SM-medaljör i boxning våldtog 16-årig flicka – döms till tre års fängelse

BROTT. ”Hela Malmö har stoppat in den i dig, du och din syster hade slöja ni tog bort den”, skrev boxaren Omar Abdul-Majid i ett meddelande till en muslimsk flicka efter att ha våldtagit henne. Nu döms han till tre års fängelse.

Lögnpressen försvarar den judiska kommunismens förbrytelser

LÖGNMEDIA. Flera tidningar inom lögnpressen går nu ut och indirekt försvarar den judiska kommunismens brott mot mänskligheten. Detta efter att Motståndsrörelsens tredje näste spärrat av stadsbiblioteket i Landskrona som en protest mot att feministen Nina Björk skulle hålla ett hyllningsföredrag om den judiska kommunisten Rosa Luxemburg.

Flera butiker totalförstörda efter storbrand i Landskrona

LANDSKRONA. En brand utbröt under tisdagskvällen i en pizzeria i det invandrartäta området Koppargården i Landskrona. Branden spred sig även till intilliggande butiker som också totalförstördes.

Explosion i trapphus i Landskrona

LANDSKRONA. En lägenhetsdörr har sprängts i ett trapphus i Landskrona. Enligt polisen ska två personer ha setts slänga in ett föremål i ett trapphus med rökutveckling som följd.

Skyddsjägare attackerades i Landskrona

SKÅNE. En skyddsjägare som på uppdrag av kommunen skulle decimera antalet måsar blev attackerad och mordhotad av tre okända män.

Zigenare bröt sig in i stuga – polisen vägrar ingripa

LANDSKRONA. Under måndagsmorgonen revs det tältläger där flertalet zigenare har bott, nu ockupperar de en privat stuga och polisen menar att de inget kan göra.

Skottlossning i Landskrona

SKÅNE. Under eftermiddagen avlossades flertalet skott mot en bil och en pizzeria i invandrartäta Landskrona. Polisen söker just nu efter en bil som setts fly från platsen.