Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Linda Staaf slår tillbaka: ”Jag är utsatt för en smutskastningskampanj”

Menar att det i själva verket är ”män” som har problem Vill inte berätta om relationen med Mats Löfving.

Leif GW om regeringens förbudslag: “Kan få motsatt effekt”

FÖRBUDSFÖRSÖK. Den välkända kriminologen Leif GW Persson har kommenterat regeringens förbudslag mot ”rasistiska organisationer”, ett lagförslag som inte har fått hans förtroende.

GW om utpekandet av Skandiamannen: En besvikelse – kan vara förtal

PALMEMORDET. Under dagen presenterade Palmeutredningens ledning Stig ”Skandiamannen” Engström som Olof Palmes mördare. Men enligt Leif G.W. Persson är det väldigt tunt och på gränsen till förtal av den avlidne Engström.

Kändisarna som byggde Sverige

DEBATT. Jonas De Geer skriver om den nya TV4-serien ”Blattarna som byggde Sverige” och menar att en intressant programidé förlorades i illa dold mångkulturpropaganda.

Leif GW Persson: Högerextremister som sverigedemokrater kan ligga bakom bombdåden

INRIKES. Den pensionerade kriminologiprofessorn Leif GW Persson tycker sig ana ett mönster i bombdåden som plågar landet och framkastar att ”högerextremister” kan ligga bakom.

Leif GW Persson ger Peter Springare rätt

MEDIA. Polismannen Peter Springare medverkade i Veckans brott i SVT under gårdagen för att tala om det uppmärksammade inlägget han gjort på Facebook där han konstaterade att invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken och fick även medhåll av kriminologiprofessorn Leif GW Persson.

Polisen: Extremvänstern stod för våldet runt Mynttorget

STOCKHOLM. I SVT:s ”Veckans brott” som sändes igår kväll visades det tydligt att de som ansvarade för våldet under tiden som Nordiska motståndsrörelsens befann sig på Mynttorget i lördags var den autonoma extremvänstern.

Massuppsägning hos polisen

INRIKES. Många poliser väljer nu att säga upp sig från sina anställningar. En stor anledning ska vara att de är underbemannade.