Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

AFA-ledaren rädd för nationella – får rättegången uppskjuten

Linus Wallin är orolig inför sin rättegång Bad om att få medverka via videolänk och hela rättegången flyttas fram.

Linus Soinjoki Wallin avslöjas som vänsterextremisten som greps efter attacken på Tusenmannamarschen

VÄNSTEREXTREMISM. Avmaskerat avslöjade nyss att det var RF-veteranen Linus Soinjoki Wallin som greps efter att ha lett en attack mot två nationalister som deltagit på Tusenmannamarschen den 6 mars i år.

Vänsterextremister på fri fot

VÄNSTEREXTREMISTER. Två dömda vänsterextremister kopplade till Revolutionära fronten har lämnat Kriminalvårdens förvar tidigare i år och en tredje kommer ut denna vecka.

BILD: Nordfront avslöjar Miraballes smeknamn!

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Idag kan Nordfront avslöja Dennis Miraballes smeknamn: ”miniballe”.

BILD: “Vilka blattar hatar du mest?”

SMYGRASISTER? Igår skrev Nordfront om Revolutionära frontens hat mot blonda och blåögda svenskar. Idag kan vi avslöja att även afrofobi förekommer inom RF.

Möt Linus Soinjoki Wallin – RF:s svaga länk

GRANSKNING. Linus Soinjoki Wallin är den svaga länken vi har att tacka för den stora mängd information som har läckt om Revolutionära fronten den senaste tiden.

BILD: “SvP:are är ariska blågöda äckel”

HETS MOT FOLKGRUPP. Nordfront bjuder idag än en gång på en bild från den senaste förundersökningen mot ett flertal medlemmar i Revolutionära fronten. Den här gången visar bilden att rasism mot vissa folk tydligen är okej bland ”antirasister”.

BILD: RF-rekryt vill använda sin “slughet” till annat än snatteri

REVOLUTIONÄRA FRONTEN. Nordfront bjuder återigen på en bild på en konversation mellan två medlemmar i Revolutionära fronten. Bilden är både tragisk och komisk.

BILD: “Det går inte att prata med Dennis”

DENNIS MIRABALLES. Även idag bjuder Nordfront på en bild från förundersökningen mot sex av Revolutionära frontens medlemmar som nu åtalas.