Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Film visar misshandel av misstänkt pedofil

Strök omkring runt skolor och trakasserade barn vid busshållplats Invånare på orten tog saken i egna händer.

Pär Öberg intervjuades av Jan Scherman

Mediejuden gjorde dokumentär om ”hotet mot demokratin Ställde frågor om Motståndsrörelsens lokalpolitik och Hitler.

”Nordiska motståndsrörelsen ser ut att komma in i kommunfullmäktige i Ludvika”

Tidigare valresultat visar att Motståndsrörelsen kan skrälla i Ludvika Insändare av Henrik Eriksson.

Nu kan man beställa valsedlar från Nordiska motståndsrörelsen

Såhär beställer du valsedlar Kandiderar till riksdagen och fyra kommuner.

Nordiska motståndsrörelsen håller torgmöten på 1 maj

Möten i Ludvika, Vetlanda och nu även Munkedal Exklusiv intervju med en av talarna.

Sju år efter Öbergs motion – Ludvika börjar med direktsändning

Ludvika ska webbsända kommunfullmäktigemöten framöver Nordiska motståndsrörelsen föreslog detta för sju år sedan.

Film från Ludvika: ABB stjäl informationsblad om våldtäkt – konfronteras av känd nationalsocialist

INRIKES. ABB:s säkerhetschef kommenderade ut två personer att ta bort flygblad från bilar på offentliga parkeringar. Flygbladen som kom ifrån organisationen Nordiska motståndsrörelsen informerade om våldtäkten som två av ABB:s anställda har dömts för.

Tar ABB ansvar för våldtäkten?

Den 12 mars så var aktivister i Ludvika stad aktiva under lunchen med att lappa bilar på parkeringsplatserna kring Mossplan, där många som är anställda på ABB parkerar. Med sig hade man ett egentillverkat flygblad som varnar för ABB:s profitdrivna ledning, som inte tar befolkningen i Ludvika i åtanke när dom importerat indierna Vijay Arumugam […]

Offentlig flygbladsutdelning i Ludvika

Den 14:e december var medlemmar i Näste 5 ute på stan i centrala Ludvika. Under aktiviteten så delades specialskrivna flygblad med jultema till förbipasserande fotgängare på stadens gator och torg. Aktiviteten började på huvudgatan i centrum, där ställde man upp sig med fanor och började dela med sig av flygblad till medborgare. Någon timme och […]

Avspärrningsaktion mot två skolor i Ludvika

Den femte december bestämde sig medlemmar ur Kampgruppen i Näste 5 för att spärra av de skolor där det på senaste tiden har skett tre fall av misshandel inom loppet av några månader. I samtliga av dessa fall ligger rasfrämlingar bakom problematiken och lokalradion i området har tidigare rapporterat om händelsen. Då skolan och kommunen […]

Kraftig explosion i centrala Ludvika

INRIKES. En kraftig explosion inträffade under fredagskvällen vid ett flerfamiljshus i centrala Ludvika.

Film och bilder från Ludvika!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer mediagruppens bild- och filmreportage med tidigare opublicerat material från Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Ludvika.

BILDREPORTAGE: Mötesstörare i Ludvika

LUDVIKA. Skratta åt dem eller tycka synd om dem? Det är frågan. Här kommer i alla fall Nordfronts bildreportage med clowner och annat slödder som motdemonstrerade mot Nordiska motståndsrörelsen den 1 maj 2019 i Ludvika.

Spendrups och ABB i Ludvika stödjer kampanj mot Nordiska motståndsrörelsen

INRIKES. De folkfientliga storföretagen Spendrups och ABB i Ludvika sponsrar en kampanj som syftar till att stoppa och tysta Nordiska motståndsrörelsen.

Lyckat torgmöte och levande musik i Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 8 september var sista dagen på cirka en månads intensivt valkampanjande i Ludvika kommun.

KLOCKAN 12:00: VALFINAL I LUDVIKA – KOM OCH HA KUL!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Klockan 12:00 kommer Nordiska motståndsrörelsens valtält att finnas på torget i korsningen Storgatan/Carlavägen i Ludvika. Om du mot förmodan inte finns på plats kan du följa Nordfront TV:s livestream.

Fake news om Ludvika i P1 Morgon

LÖGNPRESSEN. Under torsdagens avsnitt av P1 Morgon sände man ett fake news-inslag om Nordiska motståndsrörelsens kampanj i Ludvika.

Besök Motståndsrörelsens lokala valhemsidor

VALÅR. Som en del i valkampanjen har Nordiska motståndsrörelsen lanserat lokala partihemsidor för Boden, Kungälv och Ludvika.

Peter Kadhammar i nytt snyftreportage om Ludvika

LÖGNPRESSEN. Att vara folkförrädare känns inte längre tryggt i Ludvika. Detta är budskapet som framgår i ett nytt snyftreportage av Aftonbladets Peter Kadhammar, som nyligen besökt kommunen.

Lorensbergaskolans rektor: “Vi ska pumpa i eleverna värdegrund”

LUDVIKA. Lorensbergaskolans rektor Göran Törnqvist oroas nu över att även högpresterande elever är ”i klorna på NMR”. Som svar ska han ”pumpa i eleverna värdegrund” – en plan som han inte vill utveckla vidare till Nordfront.

WEBBTV: Direkt från valkampanjen i Ludvika

WEBBTV. Nordfront TV var på plats för att bevaka Motståndsrörelsens valkampanj i centrala Ludvika.

WEBBTV: Braksuccé i Ludvika – se valkandidaternas tal!

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Idag anordnar Nordiska motståndsrörelsen ett torgmöte i Ludvika där organisationens sex av åtta valkandidater håller tal. Kom dit och lyssna och missa inte chansen att prata politik med våra representanter på plats!

Svenska kyrkan i Ludvika intervjuar Pär Öberg inför kommunvalet

LUDVIKA. Pär Öberg intervjuas idag av Svenska kyrkan i Ludvika. Detta har fått Vänsterpartiet att vägra att låta sig intervjuas av kyrkan.

Den 1 maj 2018 går till historien

KOMMENTAR. Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg delger här sina tankar om de lyckade demonstrationerna i Ludvika och Boden.

Efter Motståndsrörelsens framgångar – judar tänker fly Ludvika

INRIKES. Judiska ättlingar i Ludvikatrakten planerar att fly bygden. Detta på grund av Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i området.

En kamporganisation på offensiven

MÅNADSRAPPORT. Under januari månad har Motståndsrörelsen flyttat fram sina positioner på alla fronter men inte enbart på gatan och i parlamenten utan även på vägen mot organisationens fulla potential.

Pär Öberg belyste parlamentarismens hyckleri under budgetdebatt i Ludvika kommunfullmäktige

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I måndags var det dags för den årliga budgetdebatten i Ludvika kommunfullmäktige. Nordiska motståndsrörelsens representant Pär Öberg framförde hård kritik mot politikernas hyckleri och yrkade avslag på budgetförslagen varpå flera politiker kände sig tvingade att på olika sätt ta avstånd från honom.

Antirasistiskt forum floppade i Ludvika

LUDVIKA. Nordiska motståndsrörelsens aktivister besökte ABF:s ”antirasistiska forum” för att debattera, men inga antirasister dök upp och tillställningen fick ställas in.

Ludvika som la ner byskolor slösar halv miljon på tomt asylboende

LUDVIKA. Trots att Ludvika kommun nyligen var tvungna att lägga ner byskolorna i ett försök att spara in sex miljoner kr har man inga problem att årligen slösa bort en halv miljon på hyra för ett tomt asylboende.

Ingen folkomröstning i Ludvika!

LUDVIKA. Ludvikas kommunfullmäktige röstade ner förslaget om en folkomröstning gällande byskolorna. Trots de 2 313 namnunderskrifter som samlades in röstades förslaget ner av de folkfientliga politikerna.

Ludvika kommun lägger 4,4 miljoner kr på att lära invandrare att tvätta!

LUDVIKA. Ludvika kommun som tidigare valt att lägga ner byskolor för att spara 6 miljoner kr har nu beslutat att anställa ”tvättstugevärdar” som kommer kosta 4,4 miljoner kr och ska hjälpa invandrare att lära sig att tvätta kläder. Totalt investeras nu 25 miljoner i massinvandringen.

Tre afrikaner åtalade för gruppvåldtäkt i Ludvika

LUDVIKA. Tre rasfrämlingar åtalas nu för att ha våldtagit en svensk kvinna i Ludvika förra året. Samtliga av de åtalade är medborgare i afrikanska länder.

Blötberget under förvandling

SVERIGE. Fastighetsägare ser till att på olika sätt utrymma och placera om svenska hyresgäster. Allt för att kunna tjäna stora pengar på att fylla fastigheterna med asylsökande. Nordfront har besökt Blötberget. Ännu en by utanför Ludvika där folkutbytet är i full gång.

Pär Öberg talade om våldsbejakande extremism på kommunfullmäktigemöte

LUDVIKA. Igår debatterade Pär Öberg våldsbejakande extremism i Ludvikas kommunfullmäktige. Hör Öbergs anförande här på Nordfront.

Gatupatrullering i Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagsnatten patrullerade aktivister från Nordiska motståndsrörelsen gatorna i Ludvika. Aktivisterna vill förhindra att svenskar blir misshandlade, våldtagna och trakasserade i sitt eget land.

Invandrare anhållna för grov våldtäkt i Ludvika

BROTT. Två invandrare har anhållits misstänkta för en grov våldtäkt som inträffade i centrala Ludvika i oktober i fjol. Det kvinnliga offret fick allvarliga fysiska skador till följd av våldtäkten.

Ludvika kommun vädjar till kommuninvånarna om att ta in asylsökare i sina bostäder

LUDVIKA. I ett brev som skickats ut till kommuninvånare i Ludvika uppmanar kommunen privatpersoner att ta in ensamkommande flyktingbarn i sina hem.

Pär Öberg presenterade sina två motioner i Ludvika kommunfullmäktige

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Pär Öberg, Motståndsrörelsens representant i Ludvika kommunfullmäktige, klev i måndags upp i talarstolen för att presentera de senaste två motionerna som han har lämnat in. Nordfront var på plats.

Ny gruppvåldtäkt i Ludvika centrum

INRIKES. Under natten mot lördagen ska en kvinna ha våldtagits i centrala Ludvika. Enligt anmälan rör det sig om tre gärningsmän.

Polisen i Ludvika vill inte stoppa tiggeriet

LUDVIKA. Polisen i Ludvika kan inte bekämpa tiggeriet enligt en polisman som uttalat sig i lokalmedia om Pär Öbergs motion.