Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Massinvandringen fortsatte i mars – trots coronakrisen

MASSINVANDRINGEN. Mitt under coronapandemin fortsatte Sverige under mars månad att bevilja 8 285 nya uppehållstillstånd, vilket motsvarar nästan 100 000 invandrare på helårsbasis.

Kommun med skenande massinvandring lånar ihop till anställdas löner

INRIKES. Lilla Edets kommun  lånar femtio miljoner för att kunna betala ut kommunanställdas löner. Vanstyre och massinvandring har försatt kommunen i ekonomisk kris. Kommunordföranden vill dock inte diskutera den bedrivna politiken utan efterfrågar istället ännu fler migranter.

Sandro Scocco: “Sverige skulle behöva dubblad invandring”

MASSINVANDRINGEN. Vänsterekonomen Sandro Scocco anser att Sverige behöver dubbla asylinvandringen och att invandringskritikerna bygger sina argument på känslor och tyckande, inte fakta.

Riksdagens svenskfientliga partier börjar tävla om att stoppa invandringen

INRIKES. Sverigedemokraterna går nu ut med att de vill stoppa asylinvandringen helt.

Moderaterna vill minska asylinvandringen med 70 procent

POLITIK. Moderaterna vill minska asylinvandringen med cirka 70 procent. Partiet vill också minska anhöriginvandringen, samt ställa hårdare krav på medborgarskap.

Reinfeldt attackerar Trump för hat och rasism: “Förfärande att behöva följa”

POLITIK. Tidigare statsministern och folkförrädaren Fredrik Reinfeldt (M) går till hård attack mot Donald Trump i en TV-intervju på onsdagsmorgonen.

Massinvandringen kan tvinga var tredje kommun att höja skatten

INRIKES. Massinvandringen skapar behov av hundratals nya äldreboenden och skolor runt om i landet, vilket riskerar att knäcka ekonomin i många kommuner. Var tredje ekonomichef ute i kommunerna tror att skatten kan behöva höjas, enligt en enkät i Sveriges kommuner och landstings (SKL) senaste ekonomirapport. Orsaken som anges är ”den demografiska utvecklingen” i landet, en omskrivning för den […]

NORDFRONT AVSLÖJAR: Bomb mot asylboende kom inifrån boendets lokaler

GÖTEBORG. Den bomb som exploderade vid asylboendet i Västra Frölunda den 5 januari kom inifrån själva boendet. Det avslöjar en källa från Migrationsverket som Nordfront pratat med.

Angela Merkel är på Sverigebesök

POLITIK. Tysklands impopulära förbundskansler Angela Merkel befinner sig i Sverige under tisdagen på en blixtvisit för att träffa statsminister Stefan Löfven för att diskutera EU:s framtid, säkerhet och migration.

Världskänd ekonom: “Sverige borde upprätta reservat till bidragsinvandrare”

MASSINVANDRINGEN. Världsbankens tillträdande chefsekonom Paul Romer menar att Sverige bör upprätta reservat till bidragsinvandrare där de får klara sig efter bästa förmåga utan att belasta samhället ekonomiskt. Detta område skulle inhägnas och där ska de så kallade flyktingarna leva separerade från det övriga folket.

Danskarnas parti delar ut “asylspray” som försvar mot rasfrämlingar

DANMARK. I en ny kampanj från det nationalistiska Danskarnas parti delar man ut självförsvarsspray till kvinnor i staden Haderslev. Sprayen är särskilt till för att försvara sig mot rasfrämlingar.

Hundratals miljoner till asylbolag för tomma fastigheter

SVERIGE. Flera långtgående avtal tecknades mellan kommuner och externa asylbolag under förra årets massinvasion av rasfrämlingar. När massinvandringen minskat något står nu många platser tomma runt om i landet till en kostnad på 2,5 miljoner kronor dagligen. Pengar som förstås går till landets alla asylbaroner.

Anders Danielsson avgår som generaldirektör för Migrationsverket

INRIKES. Under fredagsmorgonen offentliggjordes att Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson avgår. Till media säger han att den starka kritiken som riktats mot honom och myndigheten har spelat in i hans beslut.

Nya våldsamheter från “flyktingar” i Nurmijärvi

FINLAND. Så var det dags igen i Nurmijärvi – närmare sagt i Klaukkala i Finland. Det är inte länge sedan den senaste sammandrabbningen mellan ”flyktingar” och finnar i Nurmijärvi, vilket kan vara anledningen till att församlingen i kommunen ifråga bestämde sig för att anordna en vänskapsmatch i fotboll, med både finnar och ”flyktingar”. Det hela slutade med att fem polisbilar och en ambulans fick kallas till plats.

“Det finns ingen väg tillbaka” enligt ny propagandafilm för mångkulturen

KULTURMARXISM. Biståndsorganisationen IM har i dagarna släppt en propagandafilm för mångkulturen i samband med ett ”upprop” för att skapa ett ”bättre land”. Bland annat uppmanas svenskar att själva ”integreras” i sitt eget land och att det inte är någon idé att göra motstånd eftersom det ”finns ingen väg tillbaka”.

Asylsökande homopastor från Afrika våldtog kvinna i Falun

FALUN. Den afrikanske pastorn angav homosexualitet som skäl när han sökte asyl i Sverige, eftersom han ansåg sig diskriminerad i sitt hemland. Nu döms han till 2,5 års fängelse och utvisning i tio år för att ha våldtagit en kvinna i Falun samtidigt som han ”mässade” böner och besvärjelser över henne.

Sverige lockar sexuellt avvikande främlingar

MASSINVANDRINGEN. I Stockholm hålls en manifestation där främlingar protesterar mot vad de menar är ”orättvis behandling” i och med den nya asyllagen. Bland de protesterande främlingarna återfinns Bazeem Azazi som hoppas på flyktingstatus och en svensk pojkvän.

Merkel fortsätter att tappa stöd

TYSKLAND. Stödet för folkförrädaren Angela Merkel fortsätter att sjunka med ytterligare 12 procent. Det visar att en viss del av tyskarna har vaknat och tröttnat på den förda folkmordspolitiken. I mätningen vill tyskarna även hålla Turkiet utanför Europa.

Linnéuniversitetet delar ut stipendier till asylsökande

VÄXJÖ. Linnéuniversitetet i Kalmar och Växjö delar ut stipendier till asylsökande främlingar från utomeuropeiska länder, detta för att de ska kunna studera i Sverige utan att behöva betala lagstadgade terminsavgifter. På Linnéuniversitet i Kalmar och Växjö vill man uppenbarligen försöka höja bildningen hos de utomeuropeiska asylsökande invandrarna som tar sig in i landet. Man är så […]