Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Insikten som kryper allt närmre maktens centrum: ”Vi förlorar det ekonomiska kriget mot Ryssland”

”Rysslands ekonomi växer – vår krymper!” Kina och BRICS förbannas.

En kvinnas ord är allt mindre lag

Amber Heards förlust är ett bakslag för den kvinnliga makten Men är det ett planerat bakslag av eliten?

Deltakron – den nya coronavarianten

Delta och omikron uppges ha förenats ”Första gången som SARS-cov-2 bildat en ny rekombination.”

Media försöker desperat koppla misstänkt person till Nordiska motståndsrörelsen

En man som inte har varit ansluten till Nordiska motståndsrörelsen misstänkts nu för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse Mannen uttalar sig hösten 2017 att han inte längre är politiskt aktiv då han saknar intresse. 

Utredning: Israeliskt spionprogram i journalisters telefoner över hela världen

JUDISK MAKT. På det israeliska spionprogramföretaget NSO Group talar man om ”ej belagda teorier” när man anklagas för att hacka journalisters telefoner: ”Endast terrorister och kriminella hackas”.

Dansk public service-journalist har sex under reportage om swingersklubb

KULTURMARXISM. Den danska public service-kanalen radio4 publicerade nyligen ett reportage om en swingersklubb. I ljudklippet kan man höra hur reportern ställer frågor, samtidigt som hon har sex med främmande män.

CNN bannlyser “antisemitisk” medarbetare

JUDISKA MEDIER.CNN förklarar att man avslutar samarbetet med en frilansare baserad i Islamabad, Pakistan efter att denne publicerat en tråd av inlägg på Twitter, där han hyllar Adolf Hitler.

Presstöd till alternativa medier stoppas

POLITIK. Efter att flera alternativa medier nyligen beviljats statliga bidrag ändras reglerna.Hädanefter blir det inget mediestöd till medier som sprider ”desinformation eller vilseleder kring vetenskap”.

Rikta ilskan mot makten och inte mot galjonsfigurerna

MAKTEN. De verkliga makthavarna skapar galjonsfigurer som för fram deras politiska budskap. Dessa skapta sköldar placerar de framför sig så att kritiken riktas mot galjonsfigurerna istället för dem själva.

Svart polisman sköt kvinna framför hennes son – myndigheter döljer händelsen

USA. År 2015 sköt den svarta polismannen Jesse Hill ihjäl en vit kvinna framför hennes sjuåriga son. Händelsen har på nytt uppmärksammats efter att en video från polismannens kroppskamera offentliggjorts.

Mainstreamjournalister påvisar judisk korruption kring Biden – får hett om öronen

JUDISK MAKT. När vänsterliberala journalister visar att Bidens främste cyberrådgivare donerat enorma summor till den judiska lobbyorganisationen AIPAC undslipper de inte anklagelser om ”antisemitism”.

Transa kulturchef och extremfeminist redaktör på ny “konservativ” sajt

MEDIER. I redaktionen för den nya högersajten Bulletin finns allt från värdekonservatism, liberalism, extremfeminism och hbtq representerat. Kostnaderna står skattebetalarna för.

Rapporter om gisslandrama byggde på bluffsamtal

KANADA.De omfattande polisinsatserna igår på den gata i Montreal där videospelsföretaget Ubisoft har sitt Kanadakontor uppges nu har orsakats av ett falskt nödsamtal. Inget gisslandrama ska ha ägt rum

Svensk konsensuskultur upprör och fascinerar brittisk journalist

LÖGNPRESSEN. En brittisk Sverige-korrespondent jämför debattklimatet i Sverige med det i sitt land. Han beskriver träffande flockmentaliteten hos svenska mainstreammedier utan att gå in på deras ägandestruktur och politiska agenda.

Juridikexpert: “Dags att göra åsiktsförföljelse straffbart”

1984. En juridikexpert reflekterar i Dagens Juridik över de senaste årens ”cancel culture”. Han analyserar situationen ur ett juridiskt perspektiv och stakar ut en väg ut ur dagens dilemma.

Filmen Wag The Dog – fiktion och fakta

RECENSION. Wag The Dog är en film om manipulation av folkmassorna. Filmen är inte bara fiktion det finns otaliga verkliga exempel när myndigheter tillsammans med massmedia styr folkmassorna i verkligheten.

Filosemiten David Baas får Advokatsamfundets journalistpris

GAMMELMEDIA. David Baas, hetsjournalisten som ogillar uppmärksamhet riktad mot sin egen person, tilldelas nu ett journalistpris av Advokatsamfundet, en organisation som gjort sig känd för att motverka svenska intressen.

Tipsare: “Kinas organstölder – en skam för Sverige”

ORGANINDUSTRIN. Under flera år har kommit larmrapporter om att Kina fängslar dissidenter och skördar organ från fångarna. Organen hamnar sedan på organdonationsmarknaden. Tystnaden från medier i Sverige är kompakt, skriver en tipsare till Nordfront.

Joakim Lamottes chock: “Ystad Allehanda kallar mig för tiggare”

MEDIA. Medborgarjournalisten Joakim Lamotte blir illa omnämnd av skattefinansierade Ystad Allehanda.

Frankrikes regering bannlyser ryska medier

YTTRANDEFRIHET. Frankrikes regering förbjuder ryska RT och Sputnik att rapportera från Élyséepalatset.

Telia köper Bonniers tv-verksamhet

MEDIA. Efter långa förhandlingar står nu klart att Telia köper hela den judiska Bonnierkoncernens tv-verksamhet, där bland annat TV4 ingår.

Norrlandstidningar dör ut – SVT gör reklam för Nordfront i stället

GAMMELMEDIA. När de maktlojala medierna fallerar rycker Nordfront framåt. Ett faktum som SVT valt att illustrera med ett klistermärke från Nordiska motståndsrörelsen.

Allt fler svenskar misstror public service

MEDIA. Andelen personer som misstror de statliga propagandaorganen SVT och SR ökar. Framförallt gäller detta invandringskritiker och unga.

Henrik Arnstad vågar inte debattera yttrandefrihet med Vávra Suk

MASSMEDIA. Under gårdagskvällens Aktuellt vågade inte bluffhistorikern Henrik Arnstad debattera mot Nya Tiders chefredaktör Vavra Suk och efter programmet klagade DN:s judiske chefredaktör Peter Wolodarski högljutt på Twitter.

100 personer motsätter sig åsiktsfrihet på Bokmässan

GÖTEBORG. 100 personer samlades under torsdagskvällen för att visa sitt missnöje mot åsiktsfrihet. Deltagarna hade satt blå tejp för sina munnar och bildade en ”mänsklig kedja”. Utspelet är en protest mot den alternativa tidningen Nya Tiders närvaro vid Bokmässan i Göteborg. Årets tema för Bokmässan är ”yttrandefrihet”.

Dalai Lama: “Europa har tagit emot för många flyktingar”

MASSINVANDRING. I en intervju i tysk media gick Dalai Lama nyligen ut och sa att Europa har tagit emot för många ”flyktingar” och att de som kommit måste återvända hem för att återbygga sina länder.

Invandrarkvinnor nattvandrar i förorterna

BROTT. För att få bukt med bilbränderna och stenkastningen i Stockholms förorter nattvandrar nu även mammorna till ligisterna.

Förtroendet för “gammelmedia” minskar

OPINION. Förtroendet för ”gammelmedia” och journalister i allmänhet minskar allt mer visar en ny undersökning från Edelman Trust Barometer. Samtidigt ökar förtroendet för sökmotorer.

Europa brinner – ödeskampen är här!

KRÖNIKA. Haakon Forwald skriver i den här artikeln om hur de politiskt korrekta massmedierna ljuger och bedrar den vita befolkningen, och hur massinvandringen vill innebära Europas undergång.