Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

MÄO#86: Politikerhat

MER ÄN ORD. Vad gör Sveriges regering för att stävja den pågående coronakrisen? Detta och mycket mera diskuteras i veckans avsnitt av världens bästa nationalsocialistiska aktivistpodcast.

MÄO#85: Dasspappersfrågan

MER ÄN ORD. I coronakrisens svallvågor riskerar svenskarna att bli utan dasspapper – men Malvå har en lösning på problemet.

MÄO#84: Motståndsrörelsen on ice

MER ÄN ORD. Näste 6 ger sig ut på isen för att bedriva aktivism, Malvå får en flashback till skinheadtiden och Alexander tillrättavisar några rödingar, med andra ord en helt vanlig vecka i tyrrunans tjänst. Detta och mycket mer bjuds det på i kvällens avsnitt av Mer än ord.

MÄO#83: Radikal konditionsträning

MER ÄN ORD. Hur förbättrar man sin kondition på sant aktivistiskt vis? Är det kanske genom att springa barfota? Detta och mycket mera har medarbetarna i världens bästa nationalsocialistiska aktivistpodcast svar på i veckans avsnitt av Mer än ord.

MÄO#82: Gatukamp i huvudstaden

MER ÄN ORD. Motståndsmän intar Stockholms gator, soffor och skor är borgerliga styggelser och nationalsocialistiska frihetskämpar hyllas. Detta och mycket annat finner vi i veckans avsnitt av Mer än ord.

MÄO#81: Hets mot folkförrädare

MER ÄN ORD. Folkets fiender, profitörer och ynkryggar kritiseras i detta avsnitt hårt av medarbeterna i världens bästa nationalsocialistiska podcast.

MÄO#80: Kampdagarna och sterilisering

MER ÄN ORD. Denna vecka är era aktivister tillbaka med ett specialavsitt där mittensegmentet spelades in mitt i natten under helgens Kampdagar!

MÄO#79: Allt från judefrågan till dansband

MER ÄN ORD. Många oväntade svängar blev det i kvällens avsnitt, ett måste om man ska dribbla bort männen utan förhud!

MÄO#78: Lögnpressen, vinteröverlevnad & skolans förfall

MER ÄN ORD. Vad är det som händer egentligen? Lögner, förfall och degeneration så långt ögat kan nå. Som tur är finns det radikala stenkastare i Västra Götaland som står till tjänst!

MÄO#77: Dvärgpoliser, ariska muskler och ledarskap

MER ÄN ORD. Allt du behöver veta för att se ut som en Arno Breker-staty och bli en ledare på nationalsocialistiskt manér får du och BÖR du höra i kvällens avsnitt!

MÄO#76: “Det var på 20-talet allt började”

MER ÄN ORD. Nytt år och nya tag! I 20-talets allra första avsnitt av Mer än ord talas det bland annat om det gångna året, Malvås lustiga möte med en viss karaktär och en hel del annat!

MÄO#75: Demonstrationerna i Finland

MER ÄN ORD. I kvällens avsnitt talas det om hedersfyllda stunder, sorgliga motdemonstranter och skamsen polis från grannlandets två manifestationer!

Kuppade förrädarmarsch: “Får inte låta dem stå oemotsagda”

HORRED. Efter flera sprängningar i Borås och mordet på Wilma Andersson valde Socialdemokratin och andra folkfientliga krafter att demonstrera för det mångkulturella samhället. Det skedde dock inte utan motstånd.

MÄO#74: Kuppade fackeltåg, judeo-kristendom och arisk mat

MER ÄN ORD. Hur man tar över PK-boomers fackeltåg och vad en arisk kämpe bör förtära är några av de ämnen som diskuteras ikväll!

MÄO#73: VK-fuffens, biobesök och Patriot Front

MER ÄN ORD. Hur är det att gå på bio i dagens Sverige? Och finns det något vettigt motstånd i jänkarnas land? Detta får du reda på i kvällens avsnitt!

MÄO#72: “Ät fet anka och dö i strid!”

MER ÄN ORD. Allt från en kämpes syn på döden till hur sköna sängarna är i Auschwitz får du reda på i kvällens avsnitt av MÄO!

MÄO#71: Världsrekord i HMF

MER ÄN ORD. Kvällens avsnitt lär ha slagit någon form av HMF-rekord – ett riktigt toppenavsnitt med andra ord!

MÄO#70: Curry – motståndsmannens kryptonit

MER ÄN ORD. Den bekanta aktivistkonstellationen bjuder på ännu ett laddat program!

MÄO#69: ISIS, rättegången & fegisar

MER ÄN ORD. Kvällens avsnitt av Mer än ord gästas av Sebastian Elofsson. Missa inte det!

MÄO#68: Kampdag, kampvecka och kampglädje

MER ÄN ORD. Äntligen är det dags för Mer än ord igen! Som vanligt kan man förvänta sig den perfekta blandningen av humor och seriositet.

MÄO#67: Friluftsliv, vildsvin och e-tottar

MER ÄN ORD. I det 67:e avsnittet av världens främsta aktivistpoddcast diskuteras vikten av friluftsaktiviteter, givetvis tas det även upp ett stycke från aktivisthandboken. Men utöver det pratas det om allt från Malvås grop i ryggen till e-tottar.

MÄO#66: Svenssonliv & våldsamma upplopp

MER ÄN ORD. Denna veckas avsnitt gästas av Jimmy Andersson, Nästeschef i Näste 2, utöver att prata om rättegångarna i Göteborg och Jimmys åtal gällande anförande av våldsamtupplopp, så diskuteras Aktivisthandboken och Svenssonliv.

MÄO#65: ”Du ska inte sitta här, du ska sitta i riksdagen”

MER ÄN ORD. Veckans lite försenade avsnitt släpps äntligen! Denna gång gästar Pär Sjögren avsnittet och berättar om mer Götborgsrättegångarna, dessutom så diskuteras utbrändhet i Aktivisthandboken samt en massa annat.

MÄO#64: Göteborgsrättegångarna

MER ÄN ORD. Denna vecka är aktivisterna tillbaka med ett högaktuellt avsnitt om Göteborgsrättegångarna, där aktivister från Motståndsrörelsen just nu prövas gällande om deras demonstrationer är hets mot folkgrupp. Givetvis diskuteras en bra mängd andra saker, som sprängningar i Borås och en sedvanlig avrapportering.

MÄO #63: Aktionen i Eskilstuna och Västerås & våra medarbetares bakgrund

MER ÄN ORD. I veckans avsnitt så intervjuas Jimmy Thunlind från N8 som deltog som talare på helgens dubbelaktioner i Eskilstuna och Västerås. Tyvärr blev intervjun med Jimmy kort, men avsnittet blev långt! Häng med (om du kan) i avsnittets ämnen som berör allt från kattidioter, bra poliser(?), lyssnarfrågor och chutzpah!

MÄO#62: Kampveckan på Island & Malvå ringer och skäller ut en Soc-kärring

MER ÄN ORD. Denna vecka bjudar killarna på ännu ett avsnitt, denna gång har Malvå ringt upp och spelat in sitt samtal gällande en orosanmälan ställd mot honom från 1:a maj. Dessutom diskuterar man Kampveckan på Island och ett till stycke i Aktivisthandboken.

MÄO #61: Islands chef Ríkharður – ett specialavsnitt från Island!

MER ÄN ORD. Veckans avsnitt har spelats in på Island! Hur kommer det sig? I sedvanlig ordning så behandlar avsnittet massvis med ämnen såsom stenkastning & fårhjärnor, men denna gång medverkar dessutom Islands chef Ríkharður för en intervju!

Max Rosenfors – från åskådare till aktivist

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Senaste Mer än ord gästades av självaste Max Rosenfors – producent, programledare för NR Dalarna, Greenpilled-entrepenör och allt-i-allo. Men framförallt nyutnämnd aktivist under Nordendagarna.

MÄO #60: Nordendagarna och producent-Max blir aktivist

MER ÄN ORD. Annu en vecka rullar på och aktivisterna från motståndsrörelsen är tillbaka. Nu har dom varit på nordendagarna och deltagit i Vikingakampen. Vad är det för något egentligen? Dessutom utnämndes flera nya aktivister på Nordendagarna, bland annat MÄO:s producent – Max Rosenfors.

MÄO #59: Malvå besöker Mordor & Filip berättar om helgen i Stockholm

MER ÄN ORD. Ytterligare en vecka så är aktivisterna tillbaka, nu med historier om besök i Mordor, en redogörelse för aktiviteten i Stockholm och givetvis, en massa mer.

MÄO #58: Alex från N2 & vikten av att demonstrera

MER ÄN ORD. Aktivisterna från den främsta aktivistpodcasten i hela universum sänder ännu ett avsnitt, där de bjuder in aktivisten Alex från N2, diskuterar Vejdelands artikel om demonstrationers relevans, och såklart, en massa annat.

MÄO #56: Aktionen i Dalhalla, trasiga DNA-strängar, revolutionära sy-grupper och resor genom solsystemet

MER ÄN ORD. Aktivisterna är tillbaka, nu på en torsdag istället för en tisdag. Vad hände i Dalhalla? Och vad har den sydliga revolutionära sy-gruppen med ditt engagemang med motståndsrörelsen att göra? Allt detta och mycket, mycket mer hittar du i detta avsnitt!

MÄO #55: Almedalen och enighet

MER ÄN ORD. I kvällens avsnitt har vi några nya medarbetare samt en ny gäst. Det diskuteras Almedalen, nästesdagar och Liseberg.

MÄO #54: Tumult i Lund!

MER ÄN ORD. Simon har inte nämnt vilken vecka det är men några av kvällens ämnen är: Saffranspannkakor, en väldans lång avrapportering och den senaste offentliga i Lund.

MÄO #53: “Gör det svårt för dig!”

MER ÄN ORD. Hur kommer ett postapokalyptiskt Norden se ut? Är det borgerligt med sommaruppehåll? Vad har man getter till? Det är några av kvällens frågor som besvaras.

MÄO #52: Islandshästar

MER ÄN ORD. Simon har tänkt. På hästar. Aktivisterna rapporterar om vecka 24, rasistkort och hatbrott (eller rasistbrott och hatkort?) och mycket mer!

MÄO #51: “I framtiden, när det är lagligt…”

MER ÄN ORD. I Mer än ord ikväll pratar aktivisterna bland annat om vecka 23, praktiserad socialism, Bas Rutten och godkända frisyrer i det framtida Norden.

MÄO #50: Lundapryglingen

MER ÄN ORD. I kvällens Mer än ord läser man limericks, uttalar svåra ord, frågar sig om hjulbenta kostar pengar och mycket mer.

MÄO #49: Träbånnar och bävrar

MER ÄN ORD. Ett extremt späckat avsnitt kan ni se fram emot ikväll. Träbånnar, bävrar och jakt!

MÄO #48: “Hur jobbig kan jag vara mot demokratin idag?”

MER ÄN ORD. Endast de med extremt hög IQ kan finna den röda tråden i detta avsnitt som bland annat tar upp EU-valet och träbånnar.