Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Metros nedläggning bekräftad: “Bara hjärndöda som läser papperstidning”

LÖGNPRESSEN. Nedläggningen av nyhetstidningen Metro har idag blivit bekräftad.

Uppgifter: Metro går i graven

LÖGNPRESSEN. Efter att ha dragits med kraftiga ekonomiska problem under de senaste åren kommer nyhetstidningen Metro att läggas ner.

Alla journalister på Metro får sparken: “Passar inte in i vår affärsplan”

LÖGNPRESSEN. Den tungt skuldsatta gratistidningen Metros anställda har återigen blivit utan lön. Samtliga journalister på tidningen kommer också att avskedas, då man inte tycker att dessa är nödvändiga för att driva tidningen vidare.

SL kallar Metros tidningsställ “sanitär olägenhet” som ska bort

MEDIA. SL vill ta bort tidningen Metros ställ från tunnelbanan, då resenärer börjat använda dessa som sopkorgar.

Folkfientliga Metro hotas av vräkning från sina lokaler

MEDIA. Gratistidningen Metro som har profilerat sig som en antirasistisk och feministisk tidning hotas av vräkning från sina lokaler då man avstått från att betala sin hyra.

Myndigheter och kändisar trollade av “mvh NMR”-brev

FAKE NEWS. Simon Holmqvist skriver om en av den svenska polismaktens mer bisarra drag, där man enligt lögnpressen har börjat att utreda Nordiska motståndsrörelsen för ett antal så kallade hotbrev. Breven har skickats till diverse kändisar och åklagare och innehåller samtliga meningen "Vi vet var du bor /mvh NMR".

Nej Metro, det handlar inte om tur, utan om kamp, arv och rätt

KRÖNIKA. Nordfront återpublicerar här en artikel från Informationskriget.se med ett svar till journalisten Lisa Magnusson.

“Anton Maria” DO-anmäler rektor som kallade den för Maria

ABSURDISTAN. En förment könlös och misstänkt överviktig person DO-anmäler nu en rektor för att rektorn tilltalade den som en kvinna och tittade på dens mage.

Polis: Dan Eliasson och Sveriges politiker är det största säkerhetshotet mot Sverige

SÄKERHET. En kvinnlig polis sticker idag ut hakan och kallar rikspolischefen Dan Eliasson för det största hotet mot Sverige.

Metro kan inte svara på frågor från Granskning Sverige

MEDIA. Metro intervjuade igår den judiske professorn Jerzy Sernecki och vänsterinfiltratören Klara Hradilova Selin som jobbar på BRÅ och deltog på den "antirasistiska" demonstrationen i Kärrtorp den 22 december 2013. Syftet med intervjuerna var att skylla våldtäkter på män i gemen och flytta fokus från invandrares överrepresentation som sexualbrottslingar. När Granskning Sverige ringer upp Johanna Cardell, som är nyhetschef på Metro, har hon problem med att svara ordentligt på frågorna som ställs.