Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SD får inflytande – invandringen fortsätter

Resultatet av SD:s inflytande: ”utredningar” ”Det blir SD:s migrationspolitik formulerad på ett juridiskt hållbart sätt”.

“Papperslösa” som levt illegalt i fyra år får söka asyl igen

MASSINVANDRINGEN. Antalet ”papperslösa migranter” som är efterlysta av polisen efter att ha nekats asyl minskar i region Syd. En orsak är att många av dem har ”gömt” sig så länge att de nu får söka asyl på nytt.

Hårdare försörjningskrav för invällare – ett spel för gallerierna

INRIKES. Migrationskommittén signalerar skärpning av försörjningsplikten för ”anhöriginvandrare”. S och M oskadliggör reformen med undantag.

Högsta domstolen ger Trump rätt – ingen asyl till migranter som passerat tredje land

UTRIKES. USA:s högsta domstol har godkänt president Trumps nya regel som förnekar asyl till alla migranter som passerat tredje land på väg till USA. Det innebär att migranter som försöker ta sig in i USA från Mexiko kommer att nekas asyl.

FN till Norge: Ge asylanter gratis könsbyten!

GLOBAL KULTURMARXISM. FN vill återigen öka graden av kulturmarxism i Norge genom att få landet att betala dyra könsbytesoperationer för asylsökande.

FN-bossen: ”Industriländer i stort behov av migration”

MASSINVASION. FN:s generalsekreterare säger att industriländer behöver ökad migration på grund av minskat barnafödande och en åldrande befolkning.

Clinton: “Europa kan inte ta emot fler flyktingar”

MASSMIGRATION. Hillary Clinton säger nu att Europa måste sända ett tydligt budskap om att vi inte kan ta emot fler flyktingar. Det är enligt henne det enda sättet att stoppa den växande ”högerpopulismen”.

Sverige skriver under självmordsavtal om massinvandring

GLOBALISM. Sveriges regering medger idag att de kommer att rösta för FN:s nya migrationsavtal, det så kallade självmordsavtalet.

Afghansk asylant skar halsen av tysk man som gett honom jobb och bostad

MÅNGKULTUREN. Afghanen skar ihjäl sin tyska välgörare, stal hans bil men kraschade och greps när han försökte fly.

Israel vägrar skriva på FN:s folkvandringsavtal

[caption id="attachment_63045" align="alignnone" width="460"] Israels president Benjamin Netanyahu.[/caption] FN-GLOBALISM. Det så kallade Självmordsavtalet som låter FN bestämma över invandringen till enskilda länder ska Sverige och Norge skriva under vid mötet i Marocko den 10 september. Israel sällar sig till de länder som vägrar skriva under FN:s ”krigsförklaring” mot nationalstaterna.

EU-kommissionen: Sverige kan ta emot 431 miljoner migranter

MASSINVASIONEN. I en rapport från EU-kommissionen beräknas att Sverige ska kunna ta emot 431 miljoner migranter och hela EU 3,3 miljarder.

EU:s påtvingade folkutbytespolitik ska byggas ut ytterligare

EUROPA. EU försöker sig återigen på en ny och gemensam migrationspolitik inom unionen. I Ungern har man nyligen folkomröstat för att slippa följa EU:s direktiv om att ta in främlingar, i Sverige ställer man sig dock positiva till unionens folkutbytespolitik.  

Storbritanniens nya premiärminister vill minska migrationen

STORBRITANNIEN. Theresa May tillträder som ny premiärminister i Storbritannien efter avgående David Cameron. May beskrivs som en ”frisk fläkt” och hon vill minska migrationen till landet.

SD smyglanserar en repatrieringspolitik?

SVERIGEDEMOKRATERNA. I ett nyhetsinslag på Sverigedemokraternas Youtube-kanal lanserar partiets ekonomiskpolitiske talesman Oscar Sjöstedt idén om att SD ska arbeta för repatriering av vissa invandrare som kommit till Sverige. Sjöstedt undviker dock ordet repatriering och säger mer ordagrant att partiet vill se en ”nollinvandring” och att det även behövs ”återvandring” för att rädda upp situationen. Förutom att några alternativmedier rapporterat om detta har det varit tyst om denna eventuella kursändring i SD:s migrationspolitik.