Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Muslimer gripna i gryningsräder av Säpo

Misstänks ha planerat hämnddåd efter Paludans koranbränning Säpo: ”Hotet är inte neutraliserat”.

Turkar demonstrerar mot Sverige efter Paludans koranbränning

Turkar som demonstrerar anser att det begåtts en attack mot alla muslimer Svensk ambassadpersonal tycker Paludan är en idiot. 

Muslimer får inte komma in i Ungern

UNGERN. Ungerns premiärminister, Viktor Orbán vägrar släppa in muslimer efter de senaste terrordåden i Europa.

Niklas Orrenius hävdar: “Muslimer drabbas värst av åsiktsrepression i dagens Sverige”

LÖGNPRESSEN. I en DN-krönika utses muslimer som den grupp som är mest utsatt för åsiktsrepression i Sverige idag medan sverigedemokrater ska ha innehaft samma roll tidigare.

SM-medaljör i boxning våldtog 16-årig flicka – döms till tre års fängelse

BROTT. ”Hela Malmö har stoppat in den i dig, du och din syster hade slöja ni tog bort den”, skrev boxaren Omar Abdul-Majid i ett meddelande till en muslimsk flicka efter att ha våldtagit henne. Nu döms han till tre års fängelse.

Bilbränder och attacker mot polis i Köpenhamn

DANMARK. Köpenhamn drabbades under gårdagen av bilbränder och attacker mot polisen efter att en antiislamsk politiker kastat Koranen på marken.

Nike i blåsväder efter lansering av “Allah-sko”

UTRIKES. Företaget Nike har hamnat i blåsväder efter att ha lanserat en ny sko som har ”Allah” skriver på undersidan.

Malmömoské beskjuten

NYÅRSFESTLIGHETER. Mahmoodmoskén i Malmö besköts med skjutvapen under pågående nyårsfirande.

Fransk hjälte får inte gata uppkallad efter sig – kan kränka muslimer

FRANKRIKE. Det visar sig nu att en officer i det franska gendarmeriet inte får en gata uppkallad efter sig i Marseille eftersom det kan kränka muslimer.

Rasfrämlingar och engelsmän drabbade samman i London

STORBRITANNIEN. Muslimska rasfrämlingar drabbade samman med engelsmän i London när Tommy Robinson höll ett yttrandefrihetsvänligt tal.

Jude och ökänd kommunistkorean propagerar för muslimskt övertagande av Sverige

INRIKES. Juden Eli Göndör och Expo-grundaren Tobias Hübinette försöker tona ner resultatet av en nyligt släppt studie som visar på att muslimer kommer att ta över Sverige.

Studie: Europas muslimska befolkning kan ha tredubblats till år 2050

FOLKUTBYTET. Enligt en ny studie kommer antalet muslimer i Europa ha tredubblats till år 2050 om man fortsätter med den nuvarande massinvandringen. Även utan muslimsk invandring så kommer antalet öka med 40 procent.

Fläskkött förbjuds på förskolor för att blidka muslimer

UTRIKES. Fläskprodukter stryks från menyerna på Salzburgs förskolor. Orsaken ska vara ”muslimska barns behov”.

Ledande rabbin: Judar och muslimer har en gemensam fiende

EUROPA. Ordföranden för Europeiska rabbinkonferensen samt Moskvas chefsrabbin varnar för ökande antisemitism och ultranationalism i Europa. Vidare menar han att judar och muslimer har en gemensam fiende i europeiska nationalister.

Inreseförbud kan strida mot konstitutionen

USA. Under tisdagen kommer en amerikansk domstol att besluta huruvida Donald Trumps inreseförbud strider mot konstitutionen eller ej. Bland annat kommer man att använda sig av presidentens tidigare inlägg på Twitter för att stoppa den nya lagen.

Trump stoppar flyktingmottagandet

UTRIKES. President Donald Trump stoppar flyktingmottagandet till USA i 120 dagar. Därefter kommer migranter och så kallade flyktingar att granskas hårdare innan de släpps in i landet.

Åklagare lägger ner fall om IS-logga på Facebook – anses inte vara missaktande

SVERIGE. En åklagare väljer nu att lägga ner fallet gällande en man som använt IS logga på sin profilbild på Facebook. Detta då IS-loggan inte uppfattas som missaktande, vilket exempelvis hakkorset anses vara.

Skolinspektionen tillåter könssegregerad idrott på muslimsk skola

STOCKHOLM. Al-Azaharskolan, som har en muslimsk profil med bönerum och förbud mot fläskkött, har anmälts för att de bedriver könssegregerad idrott. Rektorn svarade med att många elever är muslimer och Skolinspektionen har nu gett sitt godkännande.

60-årig man från Afghanistan gifte sig med 6-årig flicka

AFGHANISTAN. En 60-årig man från Afghanistan har gripits efter att det framkommit att han gift sig med en 6-årig flicka. Flickan misstänks ha rövats bort från sina föräldrar. Den 60-årige man från Afghanistan som gifte sig med en 6-årig flicka, menar att han skulle ha fått flickan från hennes familj som en ”religiös offergåva”. Flickans […]

USA: Två unga muslimer svårt misshandlade efter att ha trakasserat vit kvinna

USA. En 31-årig man arresterades i onsdags efter att ha misshandlat två unga muslimska män som trakasserat hans flickvän utanför en moské i Brooklyn, New York.

Tre moskéer stängs ner i Frankrike – 334 vapen hittades

FRANKRIKE. Nyligen stängdes tre moskéer i Frankrike som misstänks ha kopplingar till islamistiska terrorrörelser. 223 personer greps samtidigt som man beslagtog 334 vapen.

Barnäktenskap fortsatt lagligt i Pakistan – förbud vore “oislamiskt” enligt råd

PAKISTAN. Barnäktenskap kommer även i framtiden att vara lagligt i Pakistan då ett förslag om förbud dragits tillbaka. Anledningen var att landets råd för muslimsk ideologi ansåg att förslaget är ”oislamiskt” och blasfemiskt.

Trump får stort stöd i USA

UTRIKES. Donald Trumps kontroversiella förslag om att neka muslimer inträde till USA får stort stöd av befolkningen. En opinionsundersökning visar att 46 procent är för hans förslag.

Danskarna är minst “toleranta” enligt färsk undersökning

OPINION. Enligt en färsk undersökning utförd av Yougov är danskarna minst ”toleranta” mot muslimer och romer av alla länder som var med i undersökningen.