Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Flygbladsutdelning och affischering i Kristinehamn

Fredagen 27 mars delade Medlemsgrupp 2 ur Näste 5 ut 200 flygblad till boende i stadsdelen Östermalm i Kristinehamn. Stolpaffischer sattes också upp i staden under denna aktivitet.

Basaktivism – Gävle kommun

Kampen fortsätter i Gävle kommun. Denna gång, lördagen den 28/3 besökte man Valbo. Under aktiviteten delade man ut runt 280 st flygblad. Efteråt samlades man för att planera framtida aktiviteter.

Klistermärkesuppsättning i Karlskoga

En medlem samt två sympatisörer tillägnade fredagen den 27 mars med att sprida sund propaganda i form av klistermärken i västra Karlskoga.

Basaktivism i Kristinehamn

Måndagen 23 mars sattes klistermärken upp i Kristinehamn av Medlemsgrupp 2 ur Näste 5. Flygblad om globalisterna delades dessutom ut i några flerbostadshus.

Kamparbete i Vansbro kommun

Under veckan har det delats ut flygblad såväl inne i Vansbro som närliggande områden även affischer och en del sprayningar utfördes. Aktivera dig i kampen för att befria vårt folk från sionismens grepp!

Flygbladsutdelning i Vålberg

Fredagen den 20 mars delade motståndsmän i Medlemsgrupp 2 från Näste 5 ut ett hundratal flygblad i Vålberg.

Klistermärkesuppsättning i Karlskoga

Tre sympatisörer tillbringade fredagskvällen den 20 mars med klistermärkesuppsättning i dom västra och centrala delarna av Karlskoga.

Banderolltillverkning i Näste 5

Under fredagsförmiddagen den 20/3 tillverkade medlemmar ur medlemsgruppen i Dalarna en banderoll till en kommande aktivitet.

Klistermärkesuppsättning i Karlstad

Under lördagskvällen 14/3 så sattes klistermärken upp i centrala Karlstad.

Flygbladsutdelning och affischering i Kristinehamn

Fredagen den 13/3 delade Medlemsgrupp 2 från Näste 5 ut flygblad och affischerade i Kristinehamn.

Klistermärken i Kristinehamn

Klistermärken har satts upp runtom i Kristinehamns kommun. Gör motstånd mot globalisternas agenda och anslut dig till Nordiska Motståndsrörelsen idag!

Banderolltillverkning i Näste 5

Arbetet med en ny banderoll har satts igång i verkstaden.

Flygbladsutdelning i Kristinehamn

Under veckan delade medlemsgrupp 2 ur Näste 5 ut flygblad i Kristinehamn. Även en besökande medlem ur Näste 8 medverkade vid aktiviteten. Boende i områdena Strand och Marielund fick information om globalisterna i sina brevlådor.

Tar ABB ansvar för våldtäkten?

Den 12 mars så var aktivister i Ludvika stad aktiva under lunchen med att lappa bilar på parkeringsplatserna kring Mossplan, där många som är anställda på ABB parkerar. Med sig hade man ett egentillverkat flygblad som varnar för ABB:s profitdrivna ledning, som inte tar befolkningen i Ludvika i åtanke när dom importerat indierna Vijay Arumugam […]

Månadsmöte och kampdag i Värmland

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 7 mars samlades medlemmar och aktivister från Nordiska motståndsrörelsens femte näste för månadsmöte och en offentlig aktivitet i Filipstad.

Studiecirkel i Näste 5

Söndagen den 1 mars hölls en studiecirkel i Näste 5, där ytterligare en del av Budkavlen gicks igenom. Gruppen fick även smaka på en enkel tysk eintopf-rätt, en traditionell enkel maträtt som brukade tillagas i det nationalsocialistiska Tyskland, istället för “finare” mat, till förmån för de folkkamrater som hade det sämre ställt. Ein topf betyder […]

Flygbladsutdelning i Gävle

Medlemmar från Näste 5 var under fredagsmorgonen den 6 mars på plats i Gävle. Denna gång var det flygblad som skulle delas ut. Mer att vänta i framtiden.

Klistermärkesuppsättning i Vålberg

Fredagen den 28 februari sattes klistermärken upp i Vålberg av medlemsgrupp 2.

Banderollaktion i Dalarna till minne av Gustav Vasas resa genom Dalarna

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under dagen genomförde Nordiska Motståndsrörelsen en banderollaktion till minne av Gustav Vasas färd genom Dalarna.

Flygbladsutdelning i Karlskoga

Den 28 februari delade medlemsgrupp 2 i Näste 5 ut flygblad i lägenhetshus i Karlskoga. Den osunda propaganda som hittades ersattes dessutom med för nordbor sunda budskap.

Vildmarksvistelse med Näste 5

Den 15/2 begav sig aktivister, medlemmar och familjer ut i Dalaskogarna för en samkväms dag. Deltagarna samlades för att sedan åka vidare mot destinationen, följt av en kortare promenad genom skogen för att nå dagens mål. Väl på plats upprättade några kamrater dagens eld, när den var i full gång, fick deltagarna samla bränsle för […]

Banderolltillverkning i Näste 5

Igår målade medlemmar från Näste 5 nya banderoller. Det finns alltid plats för fler runt bordet, anmäl intresse till ditt närmsta Näste redan idag!

Banderolluppsättning i Karlstad

Söndagen den 23 februari sattes två banderoller upp på broar i Karlstad av medlemsgrupp 2.

Klistermärkesuppsättning i skolan

Klistermärken sattes upp på en skola i Hammarö.

Flygbladsutdelning i Borlänge

Tisdagen den 18/2 delade en medlem i Näste 5 ut flygblad i Borlänge. 200 flygblad delades ut.

Klistermärkesuppsättning i Karlstad

Under lördagskvällen 15/2 sattes klistermärken upp i centrala Karlstad.

Klistermärken uppsatta i Karlskoga

Under kvällen 11 februari satte medlemsgrupp 2 i Näste 5 upp klistermärken i Karlskoga.

Basaktivism i Gävle kommun

Under fredagsmorgonen befanns sig delar av Näste 5 på plats i Gävle kommun. Aktiviteten bestod av en flygbladsutdelning där en större mängd blad delades ut.

Ljusbanderollaktion på en bro i Smedjebacken

Den 30 januari var fyra medlemmar i Näste 5 aktiva i Ludvika kommuns gränsland, Smedjebacken. I vintermörkret har en vanlig banderoll givetvis väldigt dålig sikt från vägen under bron, men då nästet är utrustat med en riktigt stilig ljusbanderoll kunde man effektivt påminna bilresenärerna om vilken sida man bör använda för sina kvällsnyheter, obehindrat av […]

Flygbladsutdelning i Kristinehamn

Den 29-30 januari delades det ut 300 flygblad i Kristinehamn av medlemsgrupp 2 i Näste 5. Både villaområden och lägenhetshus besöktes i stadens norra delar.

Upplysningsarbete om lokal pedofil i Leksands kommun

I mars månad blev en 13-årig flicka från Insjön våldtagen av en somalier. Han blev dömd av tingsrätten men fick ett ynkligt straff. Vad som är än värre är att Hovrätten sänkte det redan låga straffet ytterligare till endast samhällstjänst och böter. Näste 5 ville naturligtvis protestera mot vansinnet och samlades därför i Insjön lördagen […]

Propagandaspridning i Kristinehamn

Drygt 200 flygblad delades ut i Villastaden, Karlsholm och Solbacken i Kristinehamn 15 januari. Under aktiviteten sattes också klistermärken upp. Som avslutning blev några stolpar prydda med affischer.

Gruppmöte och studiecirkel i Näste 5

Söndagen den 12 januari anordnades ett veckomöte av Medlemsgrupp 1 i Näste 5. Efter att en gemensam måltid avnjutits påbörjades mötet, där man gick igenom den kommande tidens verksamhet. I och med att gruppen var samlad passade man även på att läsa igenom ännu ett nummer av den interna skriften Budkavlen, som senare diskuterades. Trots […]

Propagandaspridning i Borlänge kommun

Fredagen den 10/1 delade medlemmar från medlemsgrupp 1 i Näste 5 ut flygblad till hushåll i Spraxkya, Sellnäs, Halvarsgårdarna och Lindan.

Blandad aktivism i Kristinehamn och Karlskoga

Medlemsgrupp 2 i Näste 5 satte upp klistermärken i Kristinehamn och Karlskoga mellan den åttonde och nionde januari. Dessutom delades det ut flygblad om globalisterna till boende i stadsdelen Stenfallet, Kristinehamn.

Banderolluppsättning Kristinehamn

Onsdagen den 8 januari sattes en banderoll med texten ”STOPPA FOLKUTBYTET” upp utanför Kristinehamn.

Klistermärken i Avesta

Söndagen den 5 januari satte medlemsgrupp 1 i Näste 5 upp 100 klistermärken i Avesta.

Flygbladsutdelning i Avesta

Söndagen den 5 januari delade medlemsgrupp 1 i Näste 5 ut 200 flygblad i Högbo, Avesta kommun.

Näste 5 tillverkade banderoller

Fredagen den 3 Januari tillverkades både schabloner och färdiga banderoller i Näste 5.

Klistermärken i Näste 5

Det nya året inleddes med omedelbar propagandaspridning, och ett antal klistermärken sattes upp i Ludvika kommun.