Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Arnstad och Tamas bjöd på show i Skellefteå

REPORTAGE. Under onsdagen föreläste bluffhistorikern Henrik Arnstad tillsammans med författaren Gellert Tamas på Anderstorpsskolans aula i Skellefteå. Nordfront var på plats för att lära sig mer om ”det svenska hatet”.

Homopropagandist utsedd till “årets kvinna” i Skellefteå

KULTURMARXISM. RFSL:s ordförande Linnéa Wikman utsågs till “årets kvinna” i Skellefteå under den internationella kvinnodagen. Wikman brinner för feministiska och antirasistiska frågor och var med om att genomdriva jippot “Skellefteå Pride” där man bland annat utsatte barn från 0-6 år för homopropaganda.

Granskning Sverige konfronterar Jenny Petersson på Norran

MEDIA. Granskning Sverige har ringt upp Jenny Petersson från tidningen Norran för att konfrontera henne över det faktum att de inte går ut med misstänkta gärningsmäns fulla signalement, trots att polisen gjort det.

“Genusfotograf” i Skellefteå vill bryta normer tillsammans med Norran

KULTURMARXISM. En så kallad genusfotograf ställer idag ut sina bilder på välkända profiler i Skellefteå längs gågatan i centrum. Bilderna är tagna ur ett så kallat genusperspektiv där syftet är att utmana ”stereotypa bilder”.

Lokalmedia i Norrland försökte utpressa motståndsman

INTERVJU. Under förra veckan ringde lokalmedia i Norrland upp flera av Motståndsrörelsens medlemmar i Näste 6 och ställde frågor om organisationen. Nordfront har intervjuat en av medlemmarna som berättar hur de har försökt få honom att förråda sina kamrater i utbyte mot att inte hängas ut.