Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

El-leverantören Eon grävde sönder fornminnen vid Skäftekärr

KULTURFÖRSTÖRELSE. El-leverantören har Eon olovligen grävt runt omkring fornlämningarna vid Skäftekärr på Öland. Nu befaras det att företaget kan ha förstört fornlämningar.

Bilisten som mejade ner en familj på Öland i somras slipper troligen fängelse

INRIKES. Det rättspsykiatriska läkarintyget gör att den 56-årige mannen bedöms psykiskt sjuk.

Två döda när misstänkt rattfull bilist mejade ner en familj på Öland

BROTT. En misstänkt drograttfull bilist mejade på onsdagen ner en hel familj som cyklade på en liten väg i Färjestaden på Öland. Mamman och sonen i sexårsåldern har avlidit av sina skador.

Kraftig mordbrand på Öland – femton bilar och tre garagelängor förstördes

FÄRJESTADEN. En kraftig brand rasade under natten i Färjestaden då tre garagelängor, minst femton bilar och ett förråd totalförstördes. Det fanns stor spridningsrisk till omgivande bostäder vid branden som rubriceras som grov mordbrand.

Utredningen kring gruppvåldtäkterna i södra Sverige går framåt

SEXUALBROTT. Utredningen går framåt kring den senaste tidens våldtäktsvåg som svept över Småland och Götaland. I en del av fallen har man ringat in gärningsmän och funnit teknisk bevisning.

Invandringsmotstånd på Öland

MASSINVANDRINGEN. Flertalet uppges vara kritiska till att öppna ytterligare asylboenden på Öland. Bland annat säger sig kommunalrådet och personer med kopplingar till boendeplanerna mottagit hot.

MP-politiker startade regndans på kommunfullmäktigemöte

ÖLAND. En av Miljöpartiets politiker ville lösa Ölands vattenproblem med en regndans som hon startade på gårdagens kommunfullmäktigemöte.

Fem anhållna för gruppvåldtäkt

INRIKES. Fem män är nu anhållna misstänkta för att ha våldtagit en kvinna sent i går kväll. Våldtäkten ägde rum på en camping i Borgholm.