Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Polisen river ner affischer som varnar för våldtäktsman i Örnsköldsvik

INRIKES. Polisen i Örnsköldsvik utreder misstänkt förtal efter att någon satt upp affischer som varnar för en nyinflyttad våldtäktsman. På affischerna syns en flerfaldigt dömd iranier som hängs ut med namn och bild.

Flygbladsutdelning i Örnsköldsviks kommun

Den 14 mars begav sig några medlemmar ut för att dela ut flygblad som upplyser folket att gå med i den sanna oppositionen och faktiskt göra skillnad för vårt folk och Norden. Det spreds även information om de bakomliggande krafter som styr våra länder mot undergången. Klistermärken sattes även upp i samband med aktiviteten. Allt […]

Basaktivism i Örnsköldsvik

Måndagseftermiddagen den 9 mars delades flygblad ut runt om i Domsjö. Även en högstadieskola fick ett antal klistermärken uppsatta.

Flygbladsutdelning i Örnsköldsviks kommun

Lördagen den 29 februari delades flygblad ut till hushåll nära Varvsberget i Örnsköldsvik. Allt gick bra och smidigt. Kampen fortsätter i Örnsköldsvik!

Basaktivism i Örnsköldsvik

Den 24/2 sattes klistermärken upp vid in och utgångar på en högstadieskola i Örnsköldsvik.

E4-runkaren från Ö-vik

MÅNGKULTUREN. För ett halvår sedan dömdes en adopterad asiat för att iförd rosa tights, svart BH och "rånarluva" ha sexuellt ofredat bilister vid E4:an i Örnsköldsvik. Nu har mannen återfallit och åtalas på nytt.

“Ensamkommande flyktingbarn” antastar flickor på badhus i Örnsköldsvik

ÖRNSKÖLDSVIK. Badanläggningen Paradiset har haft återkommande problem med att ”ensamkommande flyktingbarn” antastar flickor. Den första april var det dags igen. Två gånger på en dag.

Så här mycket skrev media om aktionen i Örnsköldsvik

MEDIA. För att visa hur absurd och politiserad den etablerade median i Sverige är har Nordfront sammanställt en lista över alla artiklar vi lyckats hitta om den offentliga flygbladsutdelningen i Örnsköldsvik.