Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

10-årig flicka överfallen i mångkulturell stadsdel – ligger nedsövd

Hålls nedsövd efter att ha hittats svårt skadad i skogsdunge Uppgifter till Nordfront tyder på att det kan röra sig om sexualbrott.

17-årig ung kvinna döms för falsklarm om våldtäkt

BROTT. Den ljugande unga kvinnan friades i tingsrätten men döms nu till böter.

TV4:s gulliga par i Unga Föräldrar – rasfrämlingen nu dömd för våldtäkt

SKENET BEDRAR. Den gullige tonårspappan i ”Unga föräldrar” döms till ett års fängelse för våldtäkt.

Polisen misstänker: Kvinna överfölls och våldtogs på skolgård

STOCKHOLM. En misstänkt överfallsvåldtäkt har under natten till fredagen skett inne på en skolgård i Vällingby. Kvinnan påträffades av allmänheten under morgonen och polisen har spärrat av en stor del av skolgården.

Polisen i Norrland släppte barnvåldtäktsman

MÅNGKULTUREN. En 10-årig flicka blev överfallsvåldtagen i Malmö. Men brottet hade kunnat stoppas om Polisen i Norrland inte upprepade gånger släppt ut den multikriminella mannen på gatorna efter att han flera gånger gripits för liknande sexbrott.

Afghan åtalas för sexuellt övergrepp i Umeå

MÅNGKULTUREN. En afghansk man åtalas nu för att ha ofredat en kvinna sexuellt på Ålidhem, det område i Umeå som under mer än ett års tid varit platsen för ett stort antal olösta våldtäkter och överfall mot kvinnor.

Ännu en ung flicka våldtagen i Östersund

BROTT. Ännu en ung flicka har utsatts för en överfallsvåldtäkt i Östersund och allt tyder på att det är samma mörkhyade gärningsman som ligger bakom båda våldtäkterna.

Maskerad person överfaller kvinnor i Umeå

UMEÅ. Under natten mot söndagen utsattes en ung kvinna för ett våldtäktsförsök på Ålidhem av en maskerad gärningsman. Detta är andra gången på bara två veckor som en maskerad gärningsman har angripit kvinnor i samma område på ett likartat sätt.

90-åring med permobil rånad och sparkad i huvudet

SVERIGE. En kvinna i 90-årsåldern som färdades på sin permobil blev rånad på sin handväska under eftermiddagen. Efter det att gärningsmannen fått tag i handväskan ska han ha sparkat kvinnan i huvudet. Signalementet som delges är att det var ”en man i 25-årsåldern”.

Andreas Carlsson lägger fram motbevis mot Showan Shattak

MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson, som sitter åtalad för mordförsök på vänsterextremisten Showan Shattak, lägger nu fram detaljer som visar att han och hans vänner agerade i självförsvar när de drabbade samman med Shattak och hans kamrater i Möllan för två år sedan.

Kvinna gruppvåldtagen av fyra män

VÄNERSBORG. Polisen har fått in en anmälan från en kvinna som blivit gruppvåldtagen i centrala Vänersborg natten till söndagen.

Kvinna våldtagen utanför Norrtälje (uppdaterad)

NORRTÄLJE. Polisen har mottagit en anmälan om en överfallsvåldtäkt i Älmsta utanför Norrtälje.

Stort gäng misshandlade ensam man i Växjö

VÄXJÖ. En ensam 27-åring blev under natten attackerad och misshandlad av ett 20-tal personer utanför en bowlinghall i centrala Växjö. Mannen ska bland annat ha fått sin näsa bruten i överfallet.

Polisen lyckas inte få tag i invandrarna som överfaller kvinnor i Östersund

ÖSTERSUND. Polisen har minst sagt lyckats dåligt i Östersund med att gripa de invandrare som ligger bakom överfallen mot stadens kvinnor.

Ytterligare överfall i Östersund

ÖSTERSUND. Efter det stora antalet överfall mot kvinnor i Östersund den senaste tiden har man i helgen anordnat nattvandringar i staden. Trots detta blev en kvinna överfallen av tre män under natten mot söndagen.