Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

PK-rektor kallade AfS ”högerextremt” och ”rasistiskt” – kritiseras nu för värdeorden

INRIKES. Den kvinnliga rektorn vid en gymnasieskola i Västsverige gjorde i ett mejl till eleverna inför besöket från AfS klart att skolan inte stod bakom besöket och kallade partiet för ”högerextremt” och ”rasistiskt”. Hon kritiseras nu för sin användning av värdeorden men anses inte i övrigt ha brutit mot några regler.

Anne Ramberg anser att fler bör stå upp för vad de tror på

INRIKES. Generalsekreteraren i Sveriges advokatsamfund ger Elin Ersson sitt stöd att sätta käppar i hjulet för rättsväsendet när det passar etablissemanget.

Populär Youtubare: “Sverige är en toalett”

YOUTUBE. Den politiskt inkorrekte youtubaren ”Black Pigeon Speaks” har släppt en video där han kritiskt går igenom många av Sveriges alla problem. Slutsatsen han drar är att Sverige inte längre bör skrattas åt, utan tas som ett avskräckande exempel.

Svenska damlandslaget ska spela i feministiska matchtröjor

SPORT. Svenska damlandslaget i fotboll har fått nya matchtröjor utan spelarnas namn som de ska bära under Algarve Cup. Istället kommer baksidan av tröjorna prydas med citat från feministiska förespråkare som Zara Larsson, Gina Dirawi och Gudrun Schyman.

Radioafrikan kränkt av Skansenprofils böguttalande

INRIKES. Under gårdagen gästade Skansenprofilen Jonas Wahlström Morgonpasset i P3 och sa där att bögar börjat besöka Skansen för att titta på djurparkens nya och penisliknande nakenråttor. Något som fick afrikanen och programledaren Kodjo Akolor att bli upprörd.

Schyffert föreslår terapi istället för värnplikt

INRIKES. Minst ett års terapi borde alla män över 40 genomgå. Det rekommenderar komikern Henrik Schyffert.

Miljöpartiet i Umeå kuppat av “rasister” enligt avgående ordförande

UMEÅ. Miljöpartiet i Umeå har fått en ny ordförande. Men enligt den avgående ordföranden beror ledarbytet på en kupp utförd av “rasistiska krafter”. Som protest har han och några andra valt att lämna partiet.

Borlänge: Somalier och afghaner hade svårt att stå på skridskorna i “landskamp”

TRAMS. En grupp afghaner från Karlstad som aldrig tidigare spelat en bandymatch utmanade Somalias ”landslag” och förlorade med 15-0. Lokalmedia i Dalarna skriver lyriskt om den sportsligt totalt ointressanta matchen.

Dejtingsida för vita möter kritik från PK-hjon

RAS. Dejtingsidan ”Where White People Meet” har väckt kritik från politiskt korrekta som upprörs av att vissa vita människor föredrar att hitta partners inom sin egen ras.

“SVT driver politisk agenda på nyhetsplats”

MEDIA. Smålandsposten kritiserar i en ledarartikel SVT för att driva politisk agenda på nyhetsplats trots att public service-media ska vara politiskt neutral.

Fredliga muslimer utsatta för “hatbrott”

USA. En moské i USA har nu utsatts för vad som i media kallas för ett ”hatbrott”.

Internt SVT-dokument: “Undvik ordet invandrare”

HJÄRNTVÄTT. En ny SVT-manual beskriver hur deras journalister ska hjärntvätta svenska folket genom att undvika vissa ord och formuleringar och vinkla saker på ett politiskt korrekt sätt.

Den besatta hippieprästen Pia kan bli årets västernorrlänning

MEDIA. Sveriges Radio låter nu svenska folket rösta fram årets västernorrlänning – problemet är att alla kandidaterna som SR valt ut är massinvandringsvurmare.

Nöjesguiden söker nya kulturskribenter – skriver att “vita män undanbedes”!

DISKRIMINERING. Kvoteringshysterin tar sig alltmer svenskfientliga och manshatande uttryck.

Ny kortfilm driver med det politiskt korrekta utbildningsväsendet

POLITISK KORREKTHET. Filmen ”Modern Educayshun” är en sju minuter lång kortfilm som driver med hur skolor blir allt mindre intresserade av kunskap och istället fokuserar på jämlikhet och andra politiskt korrekta värderingar. Bakom filmen som lanserades i måndags ligger komikern och skådespelaren Neel Kolhatkar som även gjort en film med titeln ”#Equality”.