Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Clinton: “Europa kan inte ta emot fler flyktingar”

MASSMIGRATION. Hillary Clinton säger nu att Europa måste sända ett tydligt budskap om att vi inte kan ta emot fler flyktingar. Det är enligt henne det enda sättet att stoppa den växande "högerpopulismen".

Steve Bannon bygger populistisk front i Europa

EUROPA. Donald Trumps före detta chefsstrateg Steve Bannon håller på att bygga en europeisk populistisk front där fokus ligger på Europaparlamentevalen nästa år.

Ideologisk konkurs ska hindras med opportunism!

KRÖNIKA. Jörgen Kromann kommenterar här en bok där två vänsterintellektuella försöker göra vänstern relevant igen genom att inta en mer positiv syn på populistisk politik.

Löfven åker ut på turné för att motverka “populism”

POLITIK. Statsminister Stefan Löfven kommer bege sig ut på en Sverigeturné under den kommande veckan. Ett antal orter som vanligtvis hamnar i skymundan på främst landsbygden kommer att besökas för att motverka “populistiska” krafter.

Nu enas partiet kring Trump

USA. Stödet för Donald Trump ökar alltmer bland de republikanska väljarna och det amerikanska folket och nu börjar även partieliten att ställa sig bakom honom. Republikaner som tidigare visade avsky mot den blivande presidentkandidaten ger nu honom sitt fulla stöd.