Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Proletären: ”Socialdemokraterna är landsförrädare”

Socialdemokraterna är förrädare som sitter i kapitalets knä Kommunisternas tidning kritiserar regeringens strävan att ansluta Sverige till Nato.

Proletären: Det liberala viruset bereder väg för coronaviruset

CORINAKRISEN. En artikel i tidningen Proletären beskriver hur coronaviruset frodas i en global ekonomi ansatt av det liberala viruset. Medan vaccin mot det förra viruset ännu saknas, beskrivs vaccinet mot det senare utgöras av kamp mot globalism och för socialism.

Nu ska även Proletären börja fokusera på invandringen

POLITIK. Proletärens nye chefredaktör säger att tidningen ska fokusera mer på frågor som berör vanliga arbetare, och nämner invandringen som den viktigaste.

Proletären kritiserar vänstern: “Har opererat bort verkligheten!”

VÄNSTERBLIVENHET. Kommunistiska partiets tidning Proletären har länge kritiserat den nya kulturmarxistiska vänstern som bryr sig mer om invandring och så kallad identitetspolitik än arbetare. I en ny krönika går läkaren Nils Littorin till nytt angrepp och menar att vänstern ”opererat bort verkligheten”.

Proletären: “Sionism är en rasistisk idé om särrättigheter för en etnisk-religiös grupp”

POLITIK. I en ledarkrönika i den kommunistiska tidningen Proletären slår skribenten fast att ”sionism är rasism” som syftar till en stat byggd på ”särrättigheter för en etnisk-religiös grupp”.

Proletären kritiserar Dinamarca för att rösta nej till Nya Tiders presstöd

MEDIER. Rosanna Dianamarcas agerande att reservera sig mot att Nya Tider får nytt presstöd är ”huvudlöst”, anser Proletärens chefredaktör.

Betald för halva sanningen – genmäle till Proletären

INSÄNDARE. Johan Persson belyser i en polemisk artikel kommunisternas hyckleri och vägran att prata om den verkliga elefanten i rummet – den orkestrerade massinvandringens alltmer destruktiva effekter.

Kommunism mot kulturvänstern

KOMMUNISM. Frank Baude lämnade år 2014 Kommunistiska Partiet, ett parti han varit ordförande för i 28 år. Här kommenteras valda delar av Proletärens intervju med Baude.