Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Finska nationalsocialister brände israelisk flagga – utreds nu som hatbrott

FINLAND. I samband med ”Förintelsens” minnesdag genomförde den nationalsocialistiska organisationen Kohti Vapautta en protestaktion i Tammerfors i Finland. Gruppen utreds nu av polisen för hatbrott.

“Tåget av terror” – se tyskarnas innovativa protest mot folkmordet

TYSKLAND. Med 200 meter tidningsartiklar om rån, våldtäkter och mord av främlingar skapade en grupp patriotiska tyskar ett ”tåg av terror” framför det tyska förbundskanslerkansliet. Se filmreportaget från deras unika protest mot mångkulturen.

#Skickamigistället – batikhäxor lanserar bisarr kampanj mot utvisningar

INRIKES. Flera deporteringar av så kallade ensamkommande flyktingbarn är inplanerade under veckan. Detta har fått flyktingvurmare runt om i Sverige att starta ett bisarrt upprop som går under hashtaggen #skickamigistället.

Oscarsgalan i USA spås att bli politiskt sektmöte mot Trump

USA. Årets upplaga av Oscarsgalan verkar bli till ett stort sektmöte med udden riktad mot USA:s president Donald Trump. Redan innan har flera av Hollywoods skådespelare uttalat sig negativt om Trump och nu går även flera internationella regissör samman i en gemensam protest.

Vänsterextremister demonstrerar mot Storbritanniens utträde ur EU

STORBRITANNIEN. Vänsterextremister, däribland AFA London protesterade under lördagen mot Storbritanniens utträde ur EU.

Video: Man attackerad när han protesterade mot Pride

KULTURMARXISM. Under “West Pride” som pågick i Göteborg under förra veckan tog en man tillfället i akt och protesterade mot spektaklet inför alla deltagare. Direkt gick pöbeln till attack varpå mannen omhändertogs av säkerhetsvakter och polis.

Galna invandrare protesterar genom att sy ihop sina munnar

INVANDRING. Efter att ha fått vänta i sex dagar på att få korsa gränsen mellan Grekland och Makedonien har ett antal invandrare blivit hysteriska. Vissa demonstrerar och hungerstrejkar och ett antal har tagit till en väldigt absurd protestmetod – de syr ihop sina egna munnar.