Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sängtillverkare söker rasblandat par till reklamkampanj

RASBLANDNING. Sängtillverkaren Hästens har publicerat en annons där man eftersöker modeller till en naken reklamkampanj. Ett av kraven är att det ska vara en blond kvinna och en mörkhyad man.

Apple introducerar nya bisarra emojis

KULTURMARXISM. IT-jätten Apple introducerar en mängd bisarra emojis. Den nya kollektionen innehåller bland annat rasblandade par, kvinnor med skägg och indirekta uppmaningar om att ta vaccin.

H&M släpper ny antivit reklamkampanj

ANTIVIT PROPAGANDA. Klädföretaget H&M har släppt en ny antivit reklamkampanj. Videon är fylld av antivita, mångkulturella inslag och rasblandade par. ”Framtiden är här”, proklamerar en svart kvinna.

Politiskt korrekta emojier på gång – inkluderar rasblandning och könsdysfori

KULTURMARXISM. Nästa år kommer över 200 nya politiskt korrekta emojier att lanseras. Ikonerna ska främst normalisera rasblandade par men även könsdysfori.

Judiske Vänner-stjärnan: “Jag spred medvetet rasblandningspropaganda”

UNDERHÅLLNING. Den judiske Vänner-stjärnan David Schwimmer säger i en intervju att han lobbade för att hans karaktär Ross skulle rasblanda.

Kontroversiell HBTQ-altartavla flyttas från kyrka i Malmö

KULTURMARXISM. Den kulturmarxistiska homoerotiserande altartavla som den första advent invigdes under triumfartade former i S:t Pauli kyrka i Malmö har plockats bort från kyrkan.

Sveriges första rasblandade homoerotiska altartavla invigd i Malmö

KULTURMARXISM. Svenska kyrkan har idag ”skrivit historia” då man i S:t Pauli kyrka i Malmö invigde den första HBTQP-altartavlan. Den rasblandande och homoerotiska tavlan är skapad av den kontroversiella fotografen Elisabeth Ohlson Wallin.

Reklamfilm med rasblandningspropaganda uppskattades inte av kunderna

PROPAGANDA. Den senaste reklamfilmen som propagerade för rasblandning mottogs inte väl av tittarna på Youtube.