Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

BLM-mobb krävde att vita skulle överlåta sina hem

SEATTLE. På onsdagen marscherade en mobb med BLM-revolutionärer och Antifa-terrorister genom att bostadsområde i amerikanska Seattle där de högljutt krävde att vita invånare skulle lämna sina hem och överlåta dem åt svarta.

Plundring och upplopp i Seattle efter BLM-demonstration

USA. På söndagskvällen urartade en Black Lives Matter-demonstration i Seattle till upplopp. Tolv poliser skadades och minst två personer greps vid sammandrabbningarna.

Kulturmarxism – ett gift för utbildningsväsendet i USA

KULTURMARXISM. ”Kunskap och lärande är koloniala konstruktioner. Prestation och möjlighet är vit-överhöghets-begrepp.”  Så sammanfattar Russia Today den pedagogiska strategi som breder ut sig i Amerika.

Vänsterextremister ockuperar område i Seattle – utlyser självständighet från USA

USA. Vänsterextremister ockuperar stadsdelar i Seattle efter att en polisstation övergivits. Ockupanterna har nu förklarat området som självständigt från resten av USA. Vidare uppges anarki råda i området och Trump hotar att kalla in militär.

FILM: Bilförare slår tillbaka mot svart BLM-mobb – grips av polis uppdaterad

USA. En man i Seattle blir stoppad i sin bil av ett gäng afrikaner. Han fredar sig med en pistol och flyr platsen.

Anti-vita kräver reformer på amerikanskt college

USA. En grupp ”progressiva” ungdomar på Matteo Ricci College har i förra veckan ockuperat rektorns kontor efter att deras krav på reformer inte tagits tillräckligt seriöst. Deras krav innebär bland annat att mindre fokus läggs på det europeiska perspektivet och att de anställer mer färgade professorer.