Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tyska förskolor överväger ”sexutforskningsrum” för småbarn

Dock förbjudet att ”introducera föremål i kroppsöppningar” Förbundslandets barnminister påstår att ”barns sexualitet” inte går att ”stoppa”.

”Barnbok” om BDSM upprör: Författare anklagas för sexualisering av barn

”Grandpas Pride” väcker ilska och avsky bland brittiska föräldrar Debatten om homolobbyns påverkan på barns psyke växer.

Journalistiska lågvattenmärket: ”Nazister hotade musikal för barn”

Finns bara en fråga ”Varför behöver en vuxen man i klänning och smink läsa sagor för dina barn?”

Föräldranätverk vill stoppa sexualiseringen av barn

Avslöjar chockerande detaljer ur nya läroplanen Globalistorganisationer har tagit fram ny ”standard” för hela EU.

Pride anordnas för barn i vänstergettot Malmö

KULTURMARXISM. Homolobbyn sexualiserar numera öppet barn, som ska lockas till det dekadenta vuxenspektaklet Pride. Malmö kommer under World Pride i augusti att anordna ett ”Barnens Pride” där den vänsterliberala värdegrunden ska säljas in hos barnen med bland annat workshops, samtal och film.

Småflickor i utmanande poser – klädmärke säljer sexiga kläder till barn

PEDOFILI. Klädmärket Miss Behave Girls säljer sexuellt utmanande kvinnokläder för småflickor från 8 år. Företaget uppmärksammas nu på Twitter.

Danskt barnprogram låter vuxna människor blotta sig öppet inför barnen

DANMARK. Ett danskt barnprogram bjuder in olika människor som klär av sig nakna inför barnen och sedan uppmanas barnen att ställa frågor till dem medan de står där nakna.

Storm mot filmen ”Cuties” som sexualiserar barn – nu kräver kongressmedlemmar att åtgärder vidtas mot Netflix

PEDOFILI. Den amerikanska strömningstjänsten Netflix är i blåsväder efter att ha lanserat filmen ”Cuties” som av många ses som över gränsen till ren barnpornografi. Nu har flera amerikanska kongressmedlemmar, bland dem senator Ted Cruz, engagerat sig i att få streamingtjänsten att ta bort filmen.

Norsk public service marknadsför obsceniteter till barn i sin nya serie ”Onormal”

DEKADENS. I den nya serien ”Onormal” från NRK – Norges public service – marknadsförs absurda obsceniteter till barn under förevändningen att man utbildar om ”kropp och identitet”.

Alla lärare ska utbildas i sexualkunskap för att motverka porren

POLITIK. Under torsdagen fattar regeringen beslutet att alla lärare ska utbildas i sexualkunskap, även de som undervisar på lågstadiet. Orsaken är att porren får inflytande allt längre ner i åldrarna.

Netflix anklagas för att normalisera pedofili i ny film – 11-åring ”utforskar sin kvinnlighet”

PEDOFILI. I en ny film anklagas Netflix för att sexualisera barn och normalisera pedofili. Filmen handlar om en 11-årig flicka som går med i en twerking-dansgrupp där hon ”utforskar sin kvinnlighet”.

Amazon sålde sexdockor som föreställer barn

PEDOFILI. Näthandelsjätten Amazon sålde sexdockor som föreställer barn. Efter kritik i sociala medier har amazon nu tagit bort sexdockorna från sin hemsida.

Onaniundervisning för småbarn stoppas i Polen – fördöms av EU

SEXUALISERING AV BARN. Polen stoppar liberal sexualundervisning för barn då man bland annat inte vill lära ut onani till småbarn. EU-parlamentet har därför röstat igenom ett fördömande av Polen som påstås inte leva upp till de ”mänskliga rättigheterna”.

”Transkollo” för små barn som ”funderar kring sin könsidentitet”

HOMOLOBBYN. I helgen anordnas ett så kallat ”Transkollo” för barn upp till 12 år som ”funderar kring sin könsidentitet”. Arrangör är Transammans i samarbete med RFSL Ungdom. I helgen ordnas för första gången ett så kallat ”transkollo” för barn i Sydsverige – medan det är det femte “transkollot” i Sverige. Det så kallade ”transkollot” är […]