Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hovrätten fastställer fängelsedom för pedofiler

En av männen döms för 300 våldtäkter Ska betala sammanlagt cirka 1,3 miljoner kronor i skadestånd.

Pedofilmammans dom fastställs i hovrätten

BROTT. Carita Löf från Nässjö dömdes tidigare i år till tio års fängelse för grova våldtäkter mot sina egna barn. Pojkvännens straff blev sex och ett halvt års fängelse för anstiftan. Nu har hovrätten fastställt tingsrättens dom.

Pedofilmamman döms till tio års fängelse för grova våldtäkter på sina egna barn

BROTT. Carita Löf från Nässjö döms till tio års fängelse för grova våldtäkter på sina egna små barn. Hennes pojkvän döms samtidigt till fängelse i sex år och sex månader för anstiftan till brotten.

Katolska kyrkan i Polen vägrar betala för övergrepp

BROTT. 382 polska präster har förgripit sig på 625 minderåriga – bara sedan 1990. Kyrkan beklagar men vill inte betala ut någon kompensation. Samtidig framkommer bevis för att biskopar ägnat sig åt omfattande mörkläggningar.

Rasfrämling i Uppsala åtalas för försök till våldtäkt på barn

MÅNGKULTUREN. En 20-årig rasfrämling som är medborgare i Syrien har åtalats vid Uppsala tingsrätt för försök till våldtäkt av en 13-årig flicka i ett tält i somras. 

Värnamopedofil förgrep sig på femåring – får sex månaders fängelse

SEXUALBROTT. ”Är det skönt?”, frågade pedofilen Jan-Olof Brage när han förgrep sig på en femårig flicka, som han hamnat under täcket med trots att han tidigare är dömd för att ha ofredat barn. Nu döms pedofilen till sex månaders fängelse.

Rasfrämling i Texas våldtog sin en månader gamla dotter

SEXUALBROTT. En 27-årig man i Texas som fått namnet ”monsterpappan” i pressen döms nu till 244 års fängelse för att ha våldtagit och skadat sin en månader gamla dotter.

Nämndemännen som var snälla mot våldtäktsmannen Hamzah

GRANSKNING. Åklagaren och domaren ville att Hamzah skulle fällas för våldtäkt mot barn, men de tre nämndemännen ville annat. Vilka var dessa nämndemän och vilkas intressen värnar de?