Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Polisen anmäler arrangören till ”kärleksmanifestation” vid synagoga

Showan Shattaks senaste missbedömning Gråter ut i medier.

Nyans-ledaren: Terrorkvinnan i Turkiet ”nära vän” med Dadgostar

Postar ”sarkasm” för att belysa Vänsterpartiets kopplingar till kurdisk terrorism Ifrågasätts av judisk kvällstidning.

Stackars AFA

VÄNSTERTERRORISM. Gästskribenten Adam Magnusson skriver om Donald Trumps förslag om att terrorklassa Antifa i USA.

Säkerhetspolisen höll föredrag i Almedalen

ALMEDALEN. Säkerhetspolisen höll ett seminarium i Almedalen den 2 juli med inriktningen: Extremism – ett långsiktigt hot mot demokratin.

Almedalen: ABF bjöd in våldsvänstern till samtal om att ”motverka nazismen”

ALMEDALEN. Under måndagsförmiddagen bjöd ABF (Arbetarnas bildningsförbund) in till en diskussion under den något provokativa rubriken ”Inga nazister på våra gator – men hur?”

Motståndsrörelsen “störde” ABF-seminarium – genom att befinna sig i publiken

ALMEDALEN. Att befinna sig i publiken är ”hotfullt” och ”konfrontativt”. Det säger Fredrik Pettersson från ABF Sörmland som påstår sig tro på ”det demokratiska samtalet”.

Studio Bothnia #8: Eftersnack torgmöte SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll gästar både Bo Nilsson och David Nilsson Studio Bothnia för att diskutera både dagens torgmöte och gårdagens möte med Showan Shattak.

Showan Shattak vågade inte ta debatten i Boden – bad istället polisen om hjälp

BODEN. Under fredagen anordnade en rad globalistorganisationer ett evenemang vid namn ”Fest mot våldsgrupp”, med tanke på Motståndsrörelsens valkamp i kommunen. Till ändamålet hade man bussat upp Showan Shattak, som dock inte vågade ta debatten med sina motståndare.

Andreas Carlsson frisläppt! Showan Shattaks lögner på väg att avslöjas?

MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson släpptes från häktet i Malmö igår. Detta tyder på att hovrätten kommer fria honom eller döma till ett lågt straff för incidenten på Möllan där Showan Shattak skadades svårt.

Möllandomar överklagas till hovrätten

ÅSIKTSFÖRFÖLJELSE. Åklagaren Sofia Eilertsson Olsson överklagar domen mot nationalisten Andreas Karlsson. Karlsson som tidigare var aktiv i Svenskarnas Parti dömdes i tingrätten till 3 års fängelse för 2 fall av grov misshandel och en misshandel.

Domen mot Andreas Carlsson

MALMÖ. Idag föll domen mot nationalisten Andreas Carlsson som stått åtalad för bland annat misshandel av den ökände vänsterextremisten Showan Shattak och mordförsök på en av hans kumpaner i samband med en konfrontation på Möllan i Malmö för två år sedan. Carlsson döms till tre års fängelse för två fall av grov misshandel medan den medåtalade 29-åringen frias helt.

Showan Shattak – ingen jävla hjälte!

MALMÖ. Efter Nordfronts granskning av händelsen på Möllan natten mellan den åttonde och nionde mars 2014 har vi nu tagit oss en närmare titt på de som satt på målsägandebänken under förhandlingarna i Malmö tingsrätt för lite drygt en vecka sedan.

En granskning av “nazistattacken” på Möllan

MALMÖ. Här kommer en första granskande artikel om ”nazistattacken” på Möllan. I den här artikeln beskrivs händelsen från de åtalade nationalisternas perspektiv, så som det framkommer genom deras och oberoende personers vittnesmål i förundersökningen.

Andreas Carlsson lägger fram motbevis mot Showan Shattak

MALMÖ. Nationalisten Andreas Carlsson, som sitter åtalad för mordförsök på vänsterextremisten Showan Shattak, lägger nu fram detaljer som visar att han och hans vänner agerade i självförsvar när de drabbade samman med Shattak och hans kamrater i Möllan för två år sedan.

Andreas Carlsson åtalas för tumultet på Möllevången

INRIKES. Idag står det klart att den före detta svenskpartisten Andreas Carlsson kommer att åtalas för bland annat mordförsök på vänsterextremisten Showan Shattak.

Fler misstankar mot Andreas Carlsson

INRIKES. Nationalisten Andreas Carlsson, som uppehållit sig i Ukraina, utlämnades nyligen till Sverige då han är misstänkt för ett mordförsök på en vänsterextremist efter att ha försvarat sig under en attack.

Skicka hälsningar till Andreas Carlsson

SOLIDARITET. Fånghjälpen uppmanar nationella att skicka in hälsningar till nationalisten Andreas Carlsson som sitter häktad misstänkt för mordförsök.

Andreas Carlsson nu tillbaka i Sverige

INRIKES. Under eftermiddagen anlände nationalisten Andreas Carlsson till Sverige. Han har under en tid befunnit sig i utlandet på flykt från polisen då han misstänks för mordförsök på en vänsterextremist.

Sofia B Karlsson talar ut om sina försök att politisera fotbollen

POLITIK OCH IDROTT. Efter att ha arbetat inom Feministiskt Initiativ valde Sofia B Karlsson att försöka göra kulturmarxismen till norm inom AIK. Nu talar hon ut om motståndet.

Svensk nationalist gripen i Ukraina

UTRIKES. Andreas Carlsson som varit internationellt efterlyst misstänkt för mordförsöket på Showan Shattak 2014 har nu gripits. Han greps i Ukraina och det pågår nu en häktesförhandling mot honom där.

Malmösupportrar visade upp anti-Nordfront banderoll under match

FOTBOLL. Trots att politiska budskap är förbjudna på fotbollsarenor hade vänstervridna Malmösupportrar med sig en banderoll som nämnde Nordfront under gårdagens match mot AIK på Swedbank Stadium.

Vänsterinfiltratören Sofia B Karlsson lämnar AIK

IDROTT. Sofia B Karlsson, som varit kraftigt kritiserad då hon politiserat AIK, lämnar nu klubben. I media påstår hon att hon lämnar AIK efter att hon utsatts för hot.

Showan Shattak uppmanar till kriminalitet i public service-radio

VÄNSTEREXTREMISM. Showan Shattak tillåts i en intervju med Sveriges Radio att uppvigla till brottslighet mot meningsmotståndare. Detta ett år efter att han var inblandad i ett ännu ouppklarat politiskt slagsmål i Malmö.

Firman Boys vill att VD som anställde vänsterinfiltratör avgår

IDROTT. AIK:s huliganer i Firman Boys vill nu att AIK Fotbolls VD ska avgå efter en serie misstag som kulminerade i anställningen av vänsterinfiltratören Sofia B Karlsson.

Showan Shattak kan ha deltagit i misshandeln av två personer!

AVSLÖJANDE. Nordfront har tidigare avslöjat att Showan Shattak är medlem i Revolutionära fronten. Nu avslöjar vi material som pekar på att han var delaktig i misshandeln av två personer i Jönköping under 1 maj förra året. Uppdaterad.

Beviset: Showan Shattak är “RF-prospekt”!

VÄNSTERATTACKEN I MALMÖ. Nordfront har i en artikelserie belyst kopplingar som PK-pressens martyr Showan Shattak har med våldsnätverket Revolutionära fronten. Nu kan vi presentera vad som verkar vara ett slutgiltigt bevis för vi haft rätt hela tiden.