Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Antisemitiska” tankar kring händelserna på Karolinska

KOMMENTAR. Marcus Hansson kommenterar här Uppdrag gransknings avslöjande om lögnerna om ”judehat” på Karolinska.

“Antisemitismen” på Karolinska – rabbin hotar Sverige och Adaktusson länkar till Nordfront

JUDISK MAKT. Efter Uppdrag gransknings reportage på onsdagen om de judiska anklagelserna om antisemitism på Karolinska har Lars Adaktusson skapat debatt genom att länka till Nordfront.

“Antisemitiska” figurer i belgisk parad upprör judar

JUDISK MAKT. Den årliga karnevalen i Aalst, strax väster om Bryssel, får skarp kritik från judiska organisationer i Belgien sedan påstått antisemitiska figurer förekommit i karnevalens parad.

Judar rasar över att en gata i Stockholm är uppkallad efter en nationalsocialist

JUDISK MAKT. Inflytelserika judar förfasar sig nu över att en gata i Stockholm är uppkallad efter professorn och nationalsocialisten Astrid Cleve och kräver ett namnbyte.

Ökänd judisk makt-organisation kräver svar från Finlands president gällande landets SS-frivilliga

JUDISK MAKT. Ett brev där man kräver en redogörelse över finska SS-frivilligas involvering i ”förintelsen” har skickats till Finlands president.

Margot Wallström och FN med på “antisemit”-lista

JUDISK MAKT. Den judiska lobbyorganisationen Simon Wiesenthal Center har listat de enligt dem tio värsta antisemitiska händelserna från 2016. Med på listan är bland andra Margot Wallström och FN, där de senare toppar listan för att de efterföljt Genèvekonventionen.

Dansk nationalsocialist anmäld för “förintelsebrott”

DANMARK. En 90 år gammal dansk man har polisanmälts för att ha slagits för den vita rasen under Andra världskriget. Bakom anmälan ligger den judiska organisationen Simon Wiesenthal-centret.