Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nya fyllebilder från Sanna Marins blöta festkväll

Ses nu i erotisk dans med kvinnlig fotomodell Samma kväll som den intima omfamningen av Olavi Uusivirta.

Lesbiska kyssar och nakna bröst i Sanna Marins kontor

Vild hemmafest i statsministerns residens i Helsingfors ”Inte varit inne i bostaden”.

Nya uppgifter i dansk spionskandal: Gav uppgifter till USA

DANMARK. Skandalen kring den danska underrättelsetjänsten FE rör deras samarbete med amerikanska NSA. Enligt flera källor ska man ha bedrivit illegal övervakning av danska medborgare för USA:s räkning.

Dansk underrättelsetjänst i övervakningsskandal – utreds av regeringen

DANMARK. Statsminister Mette Frederiksen har beordrat en fördjupad utredning gentemot Danmarks militära underrättelsetjänst. Detta efter att det avslöjats att man sysslat med mörkläggning och illegal övervakning av medborgare.

Macrons borgmästarkandidat i Paris avgår efter runkvideoskandal

FRANKRIKE. En av kandidaterna till Paris borgmästarval, Benjamin Griveaux, har dragit tillbaka sin kandidatur. Detta efter att en sexvideo med den Macron-lojale globalistpolitikern har cirkulerat på sociala medier.

Ingrid Carlqvist kommer ut som tokgalen och knäppskallekristen sionist?

”NATIONALISM”. I ett resereportage från sitt kontroversiella besök i den sionistiska entiteten menar Ingrid Carlqvist att ”gud är nationalist” och säger att det är ”fullständigt logiskt” att anse att västvärlden håller på att gå under på grund av att vi inte stödjer Israel tillräckligt mycket.

Förundersökning inledd mot Anders Borg

INRIKES. Polisen har nu inlett en förundersökning mot Sveriges tidigare finansminister Anders Borg efter det fylleslag som Nordfront skrev om under gårdagen.

Barack Obama begär utredning om “ryska cyberattacker”

USA. USA:s president Barack Obama begär att de ”cyberattacker” som inträffade i samband med presidentvalrörelsen i USA och som det amerikanska etablissemanget har skyllt på Ryssland ska utredas innan han lämnar presidentposten den 20 januari nästa år.

Mona Sahlin lämnar styrelsen för Systembolaget

SKANDAL. Efter att skandalerna kring Mona Sahlin avlöst varandra, avgår hon nu från sitt arbete i styrelsen för Systembolaget. Detta efter att det avslöjats att hon fifflat med flera intyg till sin före detta livvakt.

Fifflar-Måna i farten igen!

SKANDAL. Mona Sahlin har nu blivit påkommen med att ljuga om en anställds lön för att hjälpa denne att köpa en lyxvilla för 10 miljoner kronor. Sahlin påstår vidare att hon personligen haft mannen anställd för 60 000 kronor i månaden, som hon ska ha betalat ur egen ficka.

Mutskandalen inom Kommunal fortsätter

SVERIGE. Facket Kommunal skakades tidigare i år av en stor mutskandal där föreningen tappade nästan 10 000 medlemmar. Kommunals före detta kassör blev idag delgiven misstanke om mutbrott.

Polisen: Vi mörklägger invandrarbrott för att motarbeta SD!

SKANDAL. DN har idag avslöjat att polisen mörklagt sexövergrepp som invandrare begått två år i rad på en ungdomsfestival i Stockholm. Polisen erkänner nu att man mörkar invandrarbrottslighet för att motarbeta Sverigedemokraterna.