Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Bög-gata i Helsingborg blir permanent

Kostar minst 100 000 kronor ”Visar upp att kommunen står upp för allas lika värde.”

Jagade barn och ofredade kvinnor – åkte på stryk av medborgargarde

Andra gången pervot pryglats Perstorpsbor tar lagen i egna händer efter polisanmälningar utan framgång.

Judiska Bonnier expanderar i Skåne

MEDIA. Den judiska mediekoncernen Bonnier expanderar ytterligare och köper upp två skånska dagstidningar. Snart kontrollerar man den lokala nyhetsrapporteringen över hela landet.

Skånsk gymnasielärare hade tusentals bilder och filmer med barnporr på datorn

PEDOFILI. En skånsk gymnasielärare har avslöjats med att lagra tusentals bilder och filmer med sexuella övergrepp på barn. Läraren har även deltagit i chatt-konversationer där man bland annat fantiserat om att tortera barn samtidigt som de blir våldtagna.

Elkrisen i Sydsverige hotar tusentals jobb – Region Skåne: Regeringen måste agera!

INRIKES. I södra Sverige hotas tusentals jobb på grund av extremt höga elpriser och elbrist. Region Skåne kräver nu att regeringen säkrar elförsörjningen i hela landet.

Halvt ton skarpa patroner stulna ur lastbil i Skåne – kan användas i automatvapen

INRIKES. Runt ett halvt ton ammunition i form av skarpa patroner stals natten till tisdagen ur en lastbil i Bromölla i Skåne.

Elbrist i södra Sverige – regionen går miste om arbetstillfällen

INRIKES. Elbristen i södra Sverige kan på sikt leda till att tusentals jobb hotas i Skåne. Redan nu har regionen problem att leverera ström och måste neka företag som vill expandera.

Banderolltillverkning i Näste 3

18/2 var det banderoller som stod på schemat. Anslut er till Nordiska motståndsrörelsen och bli en del av motståndet till det rådande vanstyret!

Flygblad i Näste 3

28/1 fick Tomelilla i Näste 3 ta del av 300 st flygblad.

Dubbelt så många sprängningar i Skåne – Polisen oroar sig för attentatsmännen

SPRÄNGNINGARNA. Nationella bombskyddet är oroliga för att de kriminella som spränger bomber och handgranater ska skada sig själva.

SD-Teddy i nytt blåsväder – ville förbjuda Prideflaggan

SKÅNE. Hetsen mot Svalövs tilltänkte kommunstyrelseordförande fortsätter. ”Förbjud exkluderingsflaggan nu!!”, har han skrivit på Facebook en gång i tiden om den så kallade Prideflaggan enligt Expo.

Gillade att Annie Lööf kallades “folkförrädare” – blir Svalövs nya kommunstyrelseordförande

SKÅNE. Det står nu klart att SD tar makten i ännu en skånsk kommun när Teddy Nilsson blir kommunstyrelsens ordförande i Svalöv. Lögnpressen hetsar redan mot SD-toppen då han delat ett inlägg 2018 där Annie Lööf beskrevs som ”folkförrädare”.

SD största parti i nästan hela Skåne

SKÅNE. I 20 av 33 skånska kommuner blir Sverigedemokraterna största parti efter EU-valets preliminära rösträkning.

Polack greps med byxorna nere tillsammans med får – åtalas för djurplågeri

SKÅNE. En kraftigt berusad polsk medborgare greps i juni 2017 tillsammans med ett får som uppvisade tecken på att ha utsatts för ett sexuellt övergrepp. Nu åtalas han för djurplågeri alternativt brott mot djurskyddslagen samt för stöld.

FILM: Nya Tider granskar HVB-hem i ny dokumentär

MÅNGKULTUREN. En avslöjande videodokumentär berättar om missförhållandena på HVB-hem i Sverige. Inte endast rasfrämlingar beter sig illa, utan även kommunpolitiker och tjänstemän som mörklägger problemen. Sanna Hill på tidningen Nya Tider har gjort en avslöjande dokumentär om HVB-hem i södra Sverige. Situationen på hemmen är ofta katastrofal, liksom effekterna på samhället. Resurser förstörs och slösas […]

Trakasserad AfS-kandidats hem utsatt för sprängdåd

SKÅNE. Under natten till måndagen blev en tidigare riksdagskandidat utsatt för ett sprängdåd mot sitt hem. Mannen har tidigare trakasserats av vänsterextremister och en granne såg fem maskerade män fly från platsen.

Mångfaldsrektor fick stryk av invandrare – nu ifrågasätter han afghaninvasionen

SKÅNE. Den mångfaldsvurmande rektorn på Mackleanskolans misshandlades av ett invandrargäng i somras. Nu har han hamnat i blåsväder efter kritik mot fortsatt invandring av ”ensamkommande” från Afghanistan. Uppdaterad

Muslimska fundamentalister kontrollerar SSU Skåne

SOSSERI. En falang som vill främja islam har kontroll över SSU Skåne, samtidigt som Socialdemokraterna inte törs agera. Flera medlemmar går inte med i Pride, samtidigt som en tidigare ordförande och riksdagskandidat bland annat har kritiserat ateism och sagt att ”islam är lösningen på alla världens problem”.

Varning för folkförrädare! – Uppdaterad med film

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under natten genomförde Näste 3 en massiv avspärrningsaktion i Skåne och Blekinge med syftet att sända ett tydligt budskap till kommuninvånare och lokala förrädarpolitiker. MED FILM!

Flertalet katter har hittats glykolförgiftade i Landskrona – tvingats avlivas

SKÅNE. Polisen i Skåne går nu ut och varnar allmänheten efter att flera katter i samma område har blivit glykolförgiftade och tvingats avlivas. Polisen misstänker att det rör sig om djurplågeri.  

Rapport från flygbladsutdelningen i Lövestad

SJÖBO. Under söndagen höll aktivister och partimedlemmar från Näste 3 en offentlig flygbladsutdelning på Lövestad marknad. Detta uppskattades av många men inte utav alla.

Slagsmål i Lövestad – meningsmotståndare gick till angrepp mot aktivister!

SJÖBO. Slagsmål utbröt på Lövestads marknad vid middagstid när meningsmotståndare gick till angrepp mot Nordiska motståndsrörelsens aktivister som höll offentlig flygbladsutdelning.

Ovanligt välbevarade fynd från jägarstenåldern kartläggs Skåne

ARKEOLOGI. En grupp forskare från Lunds universitet kartlägger just nu en lagunmiljö utanför kusten i skånska Österlen där man bland annat har hittat ovanligt välbevarade fynd från jägarstenåldern.

Polisförbundet Syd i uppror mot regionens högsta polischef

POLISEN. Polisförbundet saknar helt förtroende för Annika Stenberg som är högsta polischef i region Syd och kräver nu henne avgång.

Tunt med poliser på den skånska landsbygden

INRIKES. Enligt en nyligen utförd undersökning bland Skånes mindre kommuner har massavhoppen slagit hårt mot länet och befolkningen upplever inte längre att polisen är närvarande på gatorna.

Nyanställd gränspolis vägrar skaka hand med kvinnor

KVINNOSYN. En nyanställd passkontrollant med muslimsk bakgrund vägrar skaka hand med kvinnliga kollegor. Handskakningsdebatten är i full gång.

Socialdemokrater i Skåne satsar 3,3 miljoner på omskärelser

SKÅNE. Nu satsar regionstyrelsen i Skåne ytterligare 3,3 miljoner på omskärelser. Detta för att korta en kö på 400 pojkar ocg för att motverka att illegala omskärelser utförs.

Kommuner vill diskriminera svenskar genom snabbspår för invandrare i bostadskön

SKÅNE. Flera kommuner i Skåne överväger att låta nyanlända invandrare gå före i bostadsköerna. Bostadsbristen är redan stor, varför detta förslag väcker blandade känslor bland svenskarnas som skulle diskrimineras om förslaget går igenom.

Brinnande hakkors vid skola

INRIKES. Under torsdagskvällen var det någon eller några som hade ristat och tänt eld på ett hakkors i marken. Det ritade hakkorset hade tänts på utanför en skola i Bara.

Feminist fick 200 000 skattekronor för att “granska” Region Skånes hemsida

FEMINISM. Region Skåne har betalat en ökänd vänsterfeminist för att “utvärdera” deras hemsida skane.se. Hon kom bland annat fram till att det fanns för många leende kvinnor på hemsidan och att den är för saklig och informativ.

Knivman tog sig in på danskurs för flickor

INRIKES. En knivbeväpnad man trängde sig in på en danslektion för flickor. Polisen fick avlossa varningsskott och använda pepparsprej mot mannen.

Irakisk “flykting” flyr hem till Irak – flyr nu från den svenska vintern

MIGRATION. Raed Mohamed står inte ut med den svenska vintern i det skånska tältläger han placerats i. Nu tänker han ta sitt pick och pack och åka hem till Irak.

Vägpiraternas nya tillvägagångssätt

INRIKES. Den senaste tiden har allt fler vägpirater börjat dyka upp på de svenska vägarna. I onsdags blev två unga kvinnor utsatta för piraternas nya tillvägagångssätt.

Migrationsminister Morgan Johansson attackerades på flyktingboende

SKÅNE. När migrationsminister Morgan Johansson besökte ett flyktingboende i Broby utanför Kristianstad attackerade ett av de ”ensamkommande flyktingbarnen” honom med en brandsläckare.

Pilgrimsfalkar förgiftas i Skåne

DJURPLÅGERI. I januari i år hittades en död pilgrimsfalk i nordvästra Skåne. Falken ska ha förgiftats och analyser visar att den dog av samma gift som hittades i avlidna falkar 2012.

Kommunen hjälpte zigenare – får böter

SKÅNE. Hässleholms kommun riskerar nu att få böta över 30 000 kronor efter att ha ställt upp valstugor som tillfällig bostad åt tiggande zigenare.

Skottlossning i Landskrona

SKÅNE. Under eftermiddagen avlossades flertalet skott mot en bil och en pizzeria i invandrartäta Landskrona. Polisen söker just nu efter en bil som setts fly från platsen.