Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Simon Lindbergs tal i Finland

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Mediagruppen presenterar här hela Simon Lindbergs tal från Helsingfors förra veckan.

Finska Soldiers Of Odin: “Jaktsäsongen på nätpedofiler har börjat!”

FINLAND. I ett filmklipp från Soldiers Of Odin i Finland riktar man sig direkt till nätpedofiler i landet. ”Nationalistiska kvinnor poserar som underåriga tjejer på datingsidor – men själva dejten kommer att bli med oss”, hälsar man i filmen, som är textad på engelska och arabiska.

Soldiers of Odin tar ställning för Motståndsrörelsen!

FINLAND. Medborgargardet Soldiers Of Odin i Finland har tagit ställning för Nordiska motståndsrörelsen efter Birkaland tingsrätts beslut om att förbjuda organisationen.

Nationalister demonstrerade i Chicago

USA. Aktivister från ett flertal nationalistiska grupper demonstrerade mot våldet mot den vita befolkningen samt mot den judiska borgmästarens styre. Budskapet var: dagarna då vita var enkla måltavlor är över.

Vänsterextremister attackerade Soldiers of Odin i natt

STOCKHOLM. Under de senaste veckorna har Soldiers of Odin nattvandrat på centrala delar av Stockholms gator. Natten till idag ställde sig vänsterextremister från AFA i bakhåll och attackerade dem bakifrån när de kom gående. En 20-årig afait har gripits misstänkt för grov misshandel och vapenbrott.

Soldiers of Odin i Dalarna lägger ner efter att de blev angripna

DALARNA. Soldiers of Odin i Dalarna uppges nu ha lagt ner sin verksamhet efter att de under en nattvandring för två helger sedan blev angripna. Media jublar och beskriver händelsen som att SoO blev ”konfronterade”.

Soldiers of Odin angripna på flera orter!

SVERIGE. Soldiers of Odin som nattvandrar för att skydda kvinnor och andra utsatta från våld och övergrepp blev själva angripna på flera orter natten mot idag.

Soldiers of Odin angripna i Göteborg

GÖTEBORG. Nätverket Soldiers of Odin drabbade samman med en grupp människor på Masthuggstorget inatt. Åtta polispatruller och två ambulanser tillkallades till platsen.

Soldiers of Odin har nu etablerat sig även i Sverige

INRIKES. Gruppen Soldiers of Odin har nu etablerat sig och börjat patrullera gatorna i Sverige.

Soldiers of Odin tar avstånd från FDL

FINLAND. Soldiers of Odin skulle först delta på en Day of the Patriots-manifestation i Helsingfors anordnad av sionistiska Finnish Defence League men tar nu avstånd från FDL och tänker inte medverka på manifestationen.

“Allahs soldater” ska patrullera i Oslo

ISLAMISM. Ganska nyligen lanserades Soldiers of Odin i Norge. Nu svarar islamister med att skapa gruppen ”Jundullaah” eller ”Allahs soldater”. Medlemmarnas uniformer kommer att vara prydda med Islamiska statens (IS) svarta flagga.

Norsk polischef: Medborgargarde skapar trygghet

NORGE. En norsk polischef har nu sagt att medborgargardet ”Soldiers of Odin” skapar trygghet i tätorter och att det är bra.