Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Fotbollssomalier döms till fängelse för bokförings- och skattebrott

Drev företag och föreningar via målvakt och förde över miljontals kronor till sig själv Förde inte någon bokföring över verksamheterna.

Hovrätten dömer somalier för brutalt mord i Luleå

Sköt en kvinna med 10 skott Hovrätten fastställer 14 års fängelse.

SR:s invandrarkanaler förvanskade Ebba Busch-citat

Araber och somalier hetsas av Sveriges Radio KD kräver en förklaring.

Somalier gick till knivattack i Tyskland

TYSKLAND. Igår mördades 3 människor och ytterligare fem personer skadades när en somalier gick till knivattack i den tyska staden Würzburg.

Somalier till motangrepp mot rädda utbytesstudenter: ”De kan hjälpa till med läxor”

MÅNGKULTUREN. Somalier i invandrargettot Tjärna Ängar i Borlänge går nu till motangrepp mot utbytesstudenterna som i ett protestbrev krävt att flyttas från det våldsamma gettot. ”Vi måste ju jobba tillsammans för tryggheten”, säger en somalier som vill anordna ett möte.

Afrikan försökte våldta kvinna i Småland – flydde efter domen

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. En somalier som dömts till fängelse efter att ha sexofredat och försökt våldta en kvinna i Småland har flytt och håller sig nu undan rättvisan.

Hemglass slutar besöka delar av Borlänge – trakasseras av somaliska barn

INRIKES. Hemglassbilen slutar besöka vissa delar av Borlänge efter att chaufförer trakasserats. Det gäller bland annat det somalier-täta området Tjärna Ängar.

Somalier våldtog flicka – poliser såg händelsen utan att ingripa

INRIKES. Somaliern Mohamed Mohamoud Fara har dömts för våldtäkt efter att ha våldtagit en 15-årig flicka. Flickan försökte påkalla uppmärksamhet från en passerande polisbil. En av polismännen vinkade tillbaka till flickan innan de åkte vidare.

Knivviftande somalier fick stryk av finländare i Vasa

FINLAND. En somalier som attackerade en man i Vasa och hotade folk en kniv fick stryk av arga finländare. Somaliern har nu gripits misstänkt för försök till dråp.

Somaliern Ahmed Dahir Mahamoud våldtog 9-årig flicka – dömdes till 11 års fängelse

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Sverige är efter mångkulturens införande ett av världens farligaste våldtäktsländer där inte ens barn går säkra. På måndagen dömdes somaliern Ahmed Dahir Mahamoud till elva års fängelse för den bestialiska våldtäkten av en 9-årig flicka som var på väg hem från skolan.

Somalier åtalas för grov våldtäkt mot barn och försök till mord i Norrköping

BROTT. Somaliern Ahmed Mahamoud åtalas för grov våldtäkt av barn, försök till mord, människorov, rån och misshandel av en nioårig flicka på en liten ort i Norrköpings kommun.

Somalier kraftigt överrepresenterade bland coronadöda

INRIKES. Åtminstone 6 av 15 coronadöda i Stockholmsregionen är somalier.

13-årig flicka “kunde inte sitta på två dagar” efter övergrepp av somalier

DALARNA. Den 13-åriga flickan blödde och kunde inte sitta på två dagar, men den 19-årige somaliern som hade sex med henne kommer undan med 25 000 kr och samhällstjänst.

Agerhälls tal om somalier och IQ inte hatbrott enligt “hatbrottsgrupp”

YTTRANDEFRIHET. Efter att ha granskat Henrik Agerhälls tal på Raul Wallenbergs torg i november har Shari Tingman från Stockholms hatbrottsgrupp kommit fram till att utläggningen om somaliers IQ inte var brottslig.

Hovrätten sänker straffen för tre rasfrämlingar som dömts för gruppvåldtäkt

BROTT. De tre afrikanska män som dömdes i tingsrätten för att ha gruppvåldtagit och rånat en kvinna på Södermalm i Stockholm i vintras får nu sina straff sänkta av hovrätten.

Könsstympning räddade flicka från våldtäkt

INRIKES. Underlivet var hopsytt och könsstympat. Därför misslyckades flyktingbarnet att våldta flickan i Nordmaling i norra Ångermanland. Nu döms han till att stanna i Sverige och bli erbjuden livstids försörjning här.

57-årig man ville skicka hem somalier – döms för åsiktsbrott

FALUN. ”Skicka ut varenda jävla somalier”, skrev en 57-årig man från södra Dalarna efter att ha läst om en somalisk man som brutalt våldtog en svenska. Nu döms han av Falu tingsrätt för ”hets mot folkgrupp”.

Somaliska terroråtalas i Norge

MASSINVANDRING. En kvinnlig somalisk medborgare som kom som ”flykting” till Norge 2013 har åtalats för deltagande i, och för ekonomiskt stöd av, terrororganisationen Islamska staten (IS).

Somaliska barn slet av vit flickas hud med tänderna

STORBRITANNIEN.  ”Som om hon hade blivit biten av attackhundar” säger modern om dotterns skador efter de somaliska pojkarnas blodiga lek.

Somalier häktad för våldtäkt i Kalmar

MÅNGKULTUREN. En 55-årig somalier häktades misstänkt för en våldtäkt i Kalmar.

Tre somalier dömdes för våldtäkt på 13-årig flicka i Västerås

MÅNGKULTUREN. Fyra somalier våldtog en kraftigt berusad flicka i en lägenhet i Västerås. Nu döms tre av dem till sluten ungdomsvård, men ingen utvisas.

Internationellt efterlyst rasfrämling gripen i Sverige

INRIKES. En internationellt efterlyst rasfrämling från Somalia har gripits i Sverige och utlämnas nu till Finland.

Somalier försökte våldta höggravid kvinna i förlossningssal

UTRIKES. En kvinna i Italien blev utsatt för ett våldtäktsförsök av en somalier när hon låg med värkar i ett förlossningsrum.  

Polisområdeschefen i Järva anmäls efter att ha pekat ut somalier

PK-HETS. Niclas Andersson, polisområdeschef i Järva, JO-anmäls av nätverket Förorten mot våld efter att ha pekat ut somalier som överrepresenterade gällande våldsbrott.

Somalisk förening på bokmässan – säljer bok om månggifte

KULTURMARXISM. På bokmässan i Göteborg deltar föreningen Somali Nordic Culture som bland annat säljer deras nya barnbok ”Farfar har fyra fruar” som avhandlar månggifte.

Somalisk sjubarnsfamilj gråter ut i media – inte nöjda med sitt boende

PITEÅ. Trots påtaglig bostadsbrist inom Piteå kommun är inte alla nöjda över att faktiskt ha fått en bostad. Den somaliska familjen Abdalla Abdi tillhör denna skara.

Dalatrafik vill sätta in äldre somalier att vakta bussarna igen

MÅNGKULTUR. För att minska bråken på Borlänges mångkulturella busslinjer vill Dalatrafik sätta in Somaliska PRO att vakta linjerna igen.

Läkare står på sig när Aftonbladet konfronterar: “Alla subsahariska folkgrupper har lägre IQ”

MEDIA. Idag kom Aftonbladet med ett nytt försök att skrämma invandringskritiker till tystnad. Åtminstone en av personerna de angrep stod dock på sig bra.

Somalier kräver lagändring om pass

INRIKES. Somalier i Sverige kräver nu att lagen ändras så de snabbare kan få pass utfärdade. Detta för att snabbare kunna åka på semester i hemlandet de ”flytt” från.

Afrikaner bakom morden på IKEA

MORD. Under eftermiddagen knivmördades två personer inne på Ikeavaruhuset i Västerås. Polisen har gripit två misstänkta gärningsmän och enligt vittnen som säger sig ha varit på plats rör det sig om två somaliska gärningsmän.

Somalier gruppvåldtog kvinna på Finlandsfärja – bara en döms

BROTT. Den 31 januari i år gruppvåldtogs en 45-årig kvinna på en färja som var på väg från Stockholm till Åbo. Domen har nu kommit och somaliern Ahmed Nur Abdurahman Ahmed döms till tre års fängelse för både våldtäkt och stöld.

Våldtäktsmannen: “Vill du leva eller dö?”

BROTT. En 22-årig somalisk man våldtog en 20-årig kvinna i centrala Uppsala i början av sommaren. Nu åtalas han misstänkt för brutal överfallsvåldtäkt.

“Överraskningssex” var inte våldtäktsförsök enligt domstolen

INRIKES. En 20-årig somalisk man åtalades för våldtäktsförsök men dömdes för sexuellt ofredande. Varken tingsrätten eller hovrätten anser att mannens handling kan likställas med ett försök till våldtäkt.

Invandrare dömd för våldtäkt i Finland

UTRIKES. En 26-årig man från Somalia har våldtagit en 13-årig flicka i Finland. Han har nu dömts till över tre års fängelse för bland annat våldtäkten.

Somalier dömd till samhällstjänst för våldtäkt av 12-årig flicka

SUNDSVALL. En somalisk medborgare som är 18 år har nu dömts för en brutal våldtäkt på en 12-årig flicka i Sundsvall. Straffet blev endast samhällstjänst.

Somalier knivhögg somalier i halsen

OSLO. Polisen i Oslo ryckte under lördagseftermiddagen ut till Åkerbergveien i Oslo efter att det kommit in rapporter om att två personer slogs utanför ett café och att en av dem hade blivit knivhuggen.