Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Lokalbor försvarar Motståndsrörelsens rätt att hyra lokal efter sossegnäll över Nordendagarna

INRIKES. I tidningen TTELA lyfts socialdemokraten Martin Rapp fram där han beklagar sig över att han hyrt ut till Nordiska motståndsrörelsen. I en lokal Facebookgrupp är tonerna annorlunda.

Schibsted köper upp Stampens lokaltidningar

MEDIELANDSKAPET. Ägandet över svensk media blir allt med koncentrerat när Schibsted tar kontrollen över Stampen och företagets samtliga lokaltidningar, där Göteborgs-Posten ingår. Tidigare i år köpte judiska Bonnier upp Mittmedia och alla deras lokaltidningar.

Judisk mediekoncern är till salu

MEDIA. Den judiska mediekoncernen Stampen är till salu.

Judisk mediekoncern slipper stor del av sina skulder

INRIKES. Rekonstruktionen av mediekoncernen Stampen fortsätter och ingen fordringsägare har överklagat tingsrättens ackord, vilket innebär att man slipper 75 procent av sina skulder.

Judeägda mediakoncernen Stampens intäkter halverade

MASSMEDIA. Mediekoncernen Stampen går på knäna och är på gång med en rekonstruktion av bolaget. Samtidigt som branschen menar att framtiden ligger hos digitala medier, har bolaget sålt många av de verksamheter som gav digitala intäkter för att täcka de senaste årens minussiffror.

Judisk media i kris – rekonstruktionen fortsätter

MEDIA. Mediekoncernen Stampen, som styrs av familjen Hjörne, har en skuld på en halv miljard och flera av fordringsägarna har inte svarat på koncernens böner om ackord.

Fordringsägare samlas för att besluta om Stampens öde

GAMMELMEDIA. Judiska mediekoncernen Stampen genomgår just nu en rekonstruktion då företaget har miljardskulder. Fordringsägarna ska snart ta ställning till om rekonstruktionen av bolaget får fortsätta.