Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
polisbil

Poliser attackerade av tonårsgäng

Kvinna fick sten kastad på sig Poliser blev attackerade vid gripande.

Polisen utsatt för obehagligt våld igen – beklagar sig i SVT

INRIKES. Det har ännu en gång inträffat att polis blivit utsatt för stenkastning i ett invandrartätt område. Denna gång skedde stenkastningen i Dalhem utanför Helsingborg. Polisen lyckades inte gripa någon misstänkt, men kunde berätta att det hela var väldigt obehagligt.

Pappa försvarade sin son mot stenkastande gäng – döms att betala 25 000 kronor

INRIKES. En pappa som läxade upp gänget som kastade sten på hans son har nu dömts för ofredande och måste betala närmare 25 000 kronor.

Pensionärer utsatta för stenkastning i Trollhättan

MÅNGKULTUREN. I det utsatta området Kronogården i Trollhättan trakasseras systematiskt pensionärer som på veckobasis spelar bingo i en lokal i området. Kommunen har inte kunnat hjälpa dem.

SVT drabbade av stenkastning – bilen fick bärgas därifrån

MÅNGKULTUREN. SVT drabbades av stenkastning när de gjorde ett reportage i västra Uppsala om planerna på ett islamiskt center.

Rasfrämling kastade stenar på passerande bilar – “Jag vill bli politiker”

BROTT. En 25-årig rasfrämling åtalas för att ha stått på en gångbro över E4:an och slängt ner stora stenar på förbipasserande bilar. Han anger i polisförhör att han vill bli politiker och ”förbättra samhället”.

“Ungdomsgäng” attackerade räddningstjänsten med flaskor

MÅNGKULTUREN. Räddningstjänsten i Uppsala blev under natten till torsdag utsatta för en attack med glasflaskor i samband med att de åkt ut för att släcka bilbränder.

Spångas damlag utsattes för stenkastning

MÅNGKULTUREN. Spångas damlag i fotboll fick vaktas av polis under en träning efter att damerna under det förra träningspasset utsatts för stenkastning av ett ”ungdomsgäng”.

Det mångkulturella våldet har återigen drabbat brandmän

MÅNGKULTUREN. Återigen har brandmän attackerats efter att ha ryckt ut för att släcka bränder som ett så kallat ungdomsgäng orsakat.

En kvinna blev misshandlad efter att ha konfronterat ett “ungdomsgäng”

MÅNGKULTUREN. Under natten mot söndag konfronterade en kvinna i Upplands Väsby utanför Stockholm ett ”ungdomsgäng” som sysselsatte sig med att kasta stenar på föremål vilket ledde till att kvinnan blev misshandlad av gänget. 

Polisen utsatta för stenkastning i Borlänge

MÅNGKULTUR. Polisen utsattes under natten för stenkastning vid en utryckning till Tjärna Ängar i Borlänge.

Väktare i Ryd utsatta för stenkastning

MÅNGKULTUR. Väktare i Södra Ryd i Skövde utsattes för stenkastning både under fredagsnatten och lördagsnatten.

Polisen utsatt för stenkastning i Eskilstuna

[caption id="attachment_71443" align="alignnone" width="460"] Arkivbild.[/caption] INRIKES. Ett ”ungdomsgäng” har utsatt Polisen för stenkastning i Eskilstuna under tisdagseftermiddagen. Detta efter att en skola och flera busskurer vandaliserats.

Snöröjning skulle övervakas av väktare

MASSINVANDRINGEN. I den mångkulturella stadsdelen Hovsjö i Södertälje besköts fordon som plogade vägarna med nyårsraketer. Efter händelsen vägrade personal att sköta snöröjningen i området.

“Ungdomsfest” i Göteborg spårade ur – stenkastning mot polis

GÖTEBORG. Ett femtiotal poliser kallades igår kväll till Gamlestaden i Göteborg efter att event med invandrarartister spårat ur. Stenar och smällare, så kallade bangers kastades mot poliserna efter att ett antal förortsungdomar inte kom in i lokalen.

INSÄNDARE: Mångkulturen visar sitt ansikte i Kristinehamn

INSÄNDARE. Efter en rad händelser som av lokalbefolkningen kunnat knytas till massinvandringen har nu mångkulturen visat sitt tryne även i Kristinehamn. En av de boende på orten har sammanfattat en del av händelserna i en insändare och hur stämningen är i staden.

Sommarfotboll som svar på stenkastning i mångkulturella stadsdelar

UPPSALA. Som svar på stenkastning samt annan skadegörelse och kriminalitet som drabbar flera mångkulturella stadsdelar i Uppsala, så väljer man nu att satsa på sommarfotboll för ”ungdomarna”.

Invandrarupplopp runtom i Uppsala under helgen

UPPSALA. Bilbränder och stenkastning mot blåljuspersonal har skakat Uppsalaförorterna Gränby, Stenhagen, Gottsunda och Valsätra två nätter i rad.

Stenkastning mot veteranbilar i Nässjö

NÄSSJÖ. Under lördagen anordnade Axelborgs motorklubb en veteranbilsträff med cruising genom staden. Flertalet av bilarna utsattes för stenkastning och enligt vittnen ska gärningsmännen vara svartskallar.

Löfven besöker Rinkeby dagen efter polisattack

SVERIGE. Natten mot onsdagen blev en polispatrull attackerad av ett 20-tal ungdomar i Rinkeby. Polisen har utsatts för stenkastning tiotals gånger i samma område bara i år. Dagen efter stenkastningen besökte statsministern den mångkulturella förorten för att prata om trygghet.

Invandrarkvinnor nattvandrar i förorterna

BROTT. För att få bukt med bilbränderna och stenkastningen i Stockholms förorter nattvandrar nu även mammorna till ligisterna.

Stenkastning tillhör numera polisens vardag

MÄRSTA. Natten till tisdagen var det oroligheter i mångkulturella Märsta och när polisen kom till platsen möttes de av stenkastande ynglingar.

Sex bränder på två timmar i Uppsala

INRIKES. Under natten mot söndagen har ett gäng härjat i stadsdelen Gottsunda och där anlagt flera bränder. Gärningsmännen kastade även sten mot polisen.

Samtliga misstänkta för stenkastning mot utlänningar släppta

TIMRÅ. Natten till lördagen kastades det stenar mot den tillfälliga flyktingförläggningen på Åstön. Samtliga misstänkta som gripits är nu släppta.

Buss misstänks ha blivit beskjuten i Göteborg

INRIKES. Ytterligare en buss misstänks ha blivit beskjuten i Göteborgsområdet. Det är den fjärde liknande händelsen bara sedan igår.

Stenkastning mot judar kan ge 20 års fängelse

ISRAEL. Nu har parlamentsledamöterna i det israeliska Knesset röstat igenom ett lagförslag som kan ge 20 års fängelse till den som kastar sten på bilar och vägar.