Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tobias Andersson (SD) startar nätverk mot svenskfientlighet i riksdagen

INRIKES. Tobias Andersson (SD) agerar mot svenskhatet som genomsyrar samhället och startar nu Riksdagens nätverk mot svenskfientlighet. På torsdagen meddelade han att han mejlat samtliga riksdagens ledamöter om ett uppstartsmöte av nätverket.

Självhatande svensk BLM-dåre blir viral: “My name is André Zakrisson!”

SJÄLVHAT. Iklädd afrikansk dräkt i blågula färger försökte göteborgaren André Zakrisson Öberg få en stund i rampljuset under söndagens BLM-demonstration. Nu har klippet av den afrofjäskande svensken blivit viralt.

Äldre svenskar utsatta för ungdomar som medvetet sprider corona-smitta

ESLÖV. Eslövs kommun har gått ut med en varning för vissa ungdomar som satt i system att gå runt och hosta, nysa och spotta i närheten av äldre människor.

Nya regler gör gamla gymnasiekurser värdelösa – många får läsa om flera hundra poäng

SAMHÄLLE. Många som läst på gymnasieskolan men saknar slutbetyg tvingas nu läsa om sin gymnasiepoäng. Den 1 juli 2020 införs nya regler som gör att många gamla kurser blir ogiltiga.

Gangsterrappares musikvideo inspelad på Södertörns tingsrätt med advokater som statister

INRIKES. I gangsterrapparen Z.E:s senaste musikvideo hånas svenskt rättsväsende. Videon är inspelad i Södertörns tingsrätt, som gett sitt tillstånd till inspelningen i deras lokaler, med kända advokater som statister.

Riksdagen vill tillåta spridning av HIV – röstade för att ta bort informationsplikten

FOLKMORDET. Riksdagen vill avskaffa informationsplikten för HIV-positiva och göra det lagligt för HIV-smittade att ha oskyddat sex utan krav på att informera partnern om sin sjukdom.

88-årig man bor i sin bil – får ingen hjälp av kommunen — uppdaterad

SVEKET MOT SVENSKARNA. Den gamle mannen Rolf Hansson, 88 år, som lever i sin bil nekas hjälp från Trelleborgs kommun med att finna ett nytt boende, samtidigt som det verkar finnas outtömliga resurser för främlingar från fjärran länder.

S-pamp försvarar gratis körkortsutbildning på arabiska åt ”nyanlända”

DISKRIMINERING. Oskarshamns kommun tillhandahåller gratis körkortsutbildning på arabiska till tolv ”nyanlända” kvinnor, samtidigt som flera äldreboenden i kommunen lagts ner. Insatsen försvaras av den socialdemokratiske kommunpampen Andreas Erlandsson (S).

DN:s kulturjournalist: Nationalismen borde utplånas

INRIKES. Kulturjournalisten Kristina Lindquist gästade onsdagens sändning av Gomorron Sverige där hon bland annat sade att Sverige inte förtjänar att firas på nationaldagen samt att nationalismen är farlig och borde utplånas.

Kulturskribent på Expressen beklagar sig över att SVT är för vitt

MEDIA. Expressens kulturskribent Per Wirtén beklagar sig över att SVT inte har tillräckligt många icke-svenskar i rutan.

”Ensamkommande flyktingbarn” hotar att mörda svenskar om de blir utvisade

INRIKES. I en kommun i Sverige har en gymnasierektor skrivit ett brev om oron som ”ensamkommande flyktingbarn” sprider. De hotar med att ta livet av sig och att ”se till att några svenskar följer dem i döden” om de får avslag på sina asylansökningar efter att ha genomgått ålderstester.

SSU vill tvinga alla skolor att ta emot icke-svenska elever

POLITIK. SSU vill att alla fristående och kommunala skolor ska tvingas ta emot icke-svenska elever för att få en mer blandad elevsammansättning för att underlätta folkutbytet ytterligare.

Liseberg redigerar bort ljushåriga från jobbannons

POLITISK KORREKTHET. När Nöjesparken Liseberg skulle skaffa fram en bild till en jobbannons anlitade man ett svenskt kompisgäng som modeller. Men Lisebergs ledning tyckte att bilden saknade mångfald och två av svenskarna redigerades bort till förmån för två utlänningar.

Kommunistiskt förbund ska kartlägga “rasismen” på universitet

STASI. Vänsterns studentförbund har nu lanserat en ny tipssida där elever på Sveriges universitet ska kunna offentliggöra ”rasism” som yttras i klassrummen.