Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SR-reporter skriver partiskt om utvisningsdömd islamist – som är hennes sambo

FOLKFÖRRÄDERI. En reporter vid SR:s Ekot har avslöjats ha en hemlig sexuell relation med en irakier som hon tar ställning för i radio – och som säkerhetstjänster bedömer vara ett säkerhetshot.

Sveriges Radio utser kriminell gangsterrappare till årets artist

KULTUR. Den gängkriminella gangsterrapparen "Yasin" har utsetts till årets artist i Sveriges Radios musikgala, "P3 Guld".

Sveriges Radio angriper grupp som inte vill ha samma coronastrategi som regeringen

.CORONAREPRESSIONEN. Journalister på Sveriges Radio har infiltrerat en dold Facebookgrupp som framför kritik mot den förda coronastrategin i Sverige. Gruppens kritik avfärdas som otillbörlig påverkanskampanj.

Sveriges Radio: “Vi kommer spela Yasin mindre – många blir upprörda”

MÅNGKULTUREN. Gangsterrapparen Yasin häktades förra veckan misstänkt för kidnappning. Sveriges Radio P3 meddelar att man kommer att dra ner på hur ofta man spelar brottslingens låtar, men man kommer inte att sluta helt.

Public service hyllar public service: “Sverige mår bäst av en gemensam verklighet”

LÖGNMEDIER. Sveriges Radios chef hyllar likriktningen inom public service i Sverige som ger nyhetskonsumenterna "en gemensam verklighet".

Sveriges Radio har fått ett coronautbrott

INRIKES. Sveriges Radio Ekot, som är Sveriges största nyhetsredaktion med 200 medarbetare, har drabbats av ett utbrott av coronainfluensan. Omkring 30 personer är direkt eller indirekt drabbade.

Chefer på SVT lever gott på skattebetalarnas bekostnad

PUBLIC SERVICE. Skattebetalarna betalar 15 643 245 kr i årslön åt nio höga chefer på ”public service-företaget” SVT. Nu lyfts frågan i vilken mån de högavlönade cheferna förtjänar sina löner.

Före detta SR-journalist får 28 års fängelse för hammarattack mot franska poliser

UTRIKES. Den före detta SR-journalisten Massip Farid Ikken har dömts till 28 års fängelse för en hammarattack mot franska poliser.

SR: Vad folkutbytet i Söderhamn kan lära oss om “integration”

FOLKUTBYTET. En kommun, som tagit emot fler främlingar de flesta andra, och där brottsligheten eskalerar, kan enligt SR lära oss om hur folkutbytet kan gå smidigare.

Regeringens utredare: Yttrandefrihet – ett hot mot demokratin

1984. Den av regeringen tillsatta utredningen om Medie- och informationskunnighet lämnas in idag. I såväl uppdragsgivarens direktiv till utredaren som i den färdigställda rapporten förklaras att ”desinformation, propaganda och näthat” utgör ett ”hot mot demokratin”.

Intern kritik mot vänsterliberala SR: “Saknar mångfaldskompetens”

KULTURMARXISM. Ett internt upprop bland personalen på Sveriges Radio anklagar företaget för ”att osynliggöra journalister på grund av deras ursprung” samt för att brista i "mångfaldskompetens" i rapporteringen om BLM.

SR dömde ut “indian” och “eskimå” som rasistiska ord – backar

NYSPRÅK. Efter att först ha dömt ut orden "eskimå" och "indian" som rasistiska har Sveriges Radio backat till följd av kritik och hån på Internet.

Sveriges Radio förbjuder orden ”indian” och ”eskimå” – är ”rasistiska”

1984. Nu försöker det statsfinansierade public service-företaget Sverige Radio intala svenskarna att låta bli att använda fler ord som hädanefter ska anses ”rasistiska”. Redan tidigare har vi ålagts att inte använta ordet ”neger” och nu ska även ”indian” och ”eskimå” svartlistas.

Sveriges Radio uppmuntrar fördomar om vita och mörkar sanningen

ANTIVIT PROPAGANDA. Den skattefinansierade propagandakanalen Sveriges Radio publicerade på söndagen en starkt vinklad artikel som ska förstärka bilden av svarta som en utsatt och jagad grupp. I artikeln utmålas amerikansk polis som rasister som används för att ”förtrycka den svarta befolkningen”.

P4 Västernorrland raderade inslag om minnesstunden för Tommie Lindh: “Det är ju just den här uppmärksamheten dom söker”

MEDIA. P4 Västernorrland tog bort ett inslag om minnesstunden för Tommie Lindh eftersom det gav svenskvänliga krafter som motsätter sig den politik som ledde till mordet uppmärksamhet.

Granskningsnämnden: Ok för SR att kalla medborgarjournalist för “swish-hora”

INRIKES. En enig granskningsnämnd friar Sveriges Radio för att ha kallat medborgarjournalister för ”swishhoror”.

SD kräver större opartiskhet av SVT och SR – anklagas för att vilja “styra” public service

PUBLIC SERVICE. SD-ledamöterna i riksdagens kulturutskott ville under gårdagens sammanträdde kalla in chefer för SVT och SR för att diskutera frågan om opartiskhet. Men att SD önskar se en mer opartisk public service menar andra partier är ett försök till "politikerstyre" över den statliga median.

Skola i Lycksele försöker påverka EU-valet

VÄSTERBOTTEN. En brottsdömd vänsterjournalist har anlitats av gymnasieskolan i Lycksele för att försöka få eleverna att rösta på regeringspartierna i EU-valet.

Ljög om rasistisk brandman i Boden – kan få pris av Sveriges Radio

INRIKES. En iransk kvinna som tidigare använts som källa i DN:s falska nyheter har nominerats till pris av Sveriges Radio. Vem som vinner priset kommer i praktiken att avgöras av vems anhängare som valfuskar mest.

SR skriver om gängkriminalitet – illustrerar med bild på Motståndsrörelsen

PROPAGANDA. Sveriges radio illustrerar en artikel om gängkriminalitet med en bild på Nordiska motståndsrörelsen.

Sveriges radio sammankopplar Folkets marsch 2007 med Nya Zeeland-dådet

INRIKES. Sveriges radio illustrerar det "högerextrema hotet" med en bild på Folkets marsch från 2007.

Kris på Sveriges Radio – Radio Nordfront har fler lyssnare än Studio Ett!

MEDIA. Public service-radion har länge kämpat med att bredda målgrupperna och öka inkluderingen. Resultatet kallas katastrofalt. Alternativa program tar över.

Samhällshot tvingar Kaknästornet att stänga för allmänheten

TERRORBEKÄMPNING. Kaknästornet stänger för allmänheten. Kostnaderna för att förstärka skal- och säkerhetsskydd är för höga.

Kolonialism och slaveri – inte unikt för européer

RADIORECENSION. En ovanligt vaken diskussion fördes igår i Sveriges Radio, om att kolonialism och slaveri inte är något unikt för européerna samt att dessa företeelser inte förklarar våra framgångar och rikedom.

Fake news om Ludvika i P1 Morgon

LÖGNPRESSEN. Under torsdagens avsnitt av P1 Morgon sände man ett fake news-inslag om Nordiska motståndsrörelsens kampanj i Ludvika.

Många röstberättigade kan inte svenska – SR löser det med valdebatt på arabiska

MÅNGKULTUREN. Sveriges Radios internationella avdelning Radio Sweden arrangerar valdebatter och andra politiska evenemang på främmande språk. I dag hålls arabisk valdebatt på Kulturhuset i Stockholm med samtliga riksdagspartier. Skälet är att det nu bor så många främlingar i landet som inte förstår svenska.

Efter Motståndsrörelsens framgångar – judar tänker fly Ludvika

INRIKES. Judiska ättlingar i Ludvikatrakten planerar att fly bygden. Detta på grund av Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i området.

Statlig och judisk media i ny allians: Ska bekämpa “fake news” under valrörelsen

LÖGNPRESSEN. Statlig media slår nu ihop sig med de judiskägda tidningarna DN och SvD för att "faktagranska" påståenden som inte faller lögnpressen i smaken. "Det är vår skyldighet som journalister att hjälpa till", säger Jenny Küttim som ska ingå i den nya redaktionen för SVT:s räkning.

SR backar från gårdagens Fake News-artikel

FAKE NEWS. Igår använde Sveriges Radio en bild på Nordiska motståndsrörelsen för att illustrera en nyhet om terroruppvigling från muslimer. Idag är nyheten borta.

SR hade protestskylt mot SD i sin buss

MEDIA. Sveriges Radio befann sig på plats för att rapportera om JimMie Åkessons tal under Politikerveckan Järva. Det visade sig även att SR hade en anti-SD-skylt i sin buss.

Statlig radio: “Folkhemmet fanns aldrig och leder dessutom till kärnvapenkrig!”

MEDIA. Allt fler unga upptäcker att Sverige var ett bättre land innan mångkulturen, under det så kallade Folkhemmet. Därför har statlig regimmedia som Sveriges Radio nu börjat med artiklar som ska förneka existensen av Folkhemmet.

Skolägare utnyttjar elever politiskt – samlar in pengar till terrorkopplade islamister!

ÖSTERSUND. Fjällsjö nyheter har avslöjat att skolägaren Alee Farrohi använder eleverna på sin skola i Östersund till att bland annat samla in pengar till terroristkopplade organisationer samt att hetsa mot Ryssland och Vladimir Putin.

Sveriges Radio: Helt okej att ha vänsteråsikter men inte högeråsikter

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Egor Putilov skrev, innan han började jobba för Sveriges Radio, debattartiklar för bland annat Aftonbladet och Svenska Dagbladet som berörde asylkaoset och Migrationsverkets hantering av det. På grund av detta fick han sparken då det enligt hans chef är helt okej att ha vänsteråsikter men inte högeråsikter.

Ubåt som spionerade på svensk militärövning var från NATO!

SVERIGE. En ubåt som spionerade på en svensk militärövning har nu visat sig komma från NATO, trots att etablerade medier som vanligt pekade finger åt Ryssland i syfte att driva Sverige närmare ett NATO-medlemskap och krig med Ryssland.

Juden Göran Rosenberg angriper nationalismen och Polen

MEDIA. Göran Rosenberg hetsar i en krönika i Sveriges Radio mot Polen och nationalismen.

Den besatta hippieprästen Pia kan bli årets västernorrlänning

MEDIA. Sveriges Radio låter nu svenska folket rösta fram årets västernorrlänning - problemet är att alla kandidaterna som SR valt ut är massinvandringsvurmare.

Sveriges radio fälls för att ha kränkt judar

SOG. När Israels ambassadör i programmet "Studio ett" fick frågan om judarna själva kan ha något ansvar för att antisemitismen ökar i Europa blev det ramaskri. Nu fälls programmet av Granskningsnämnden.

Liza Marklund spelade Ultima Thule i P1 — hatstorm från politiskt korrekt media

INRIKES. Liza Marklund spelade "Sverige, Sverige fosterland" av Ultima Thule i lördagens "sommar" i P1. Detta har lett till en storm av hat från de politiskt korrekta.

SR angriper “Motståndsrörelsens strategi”

MEDIA. Nyligen uppmärksammade Sveriges Radio att en av Motståndsrörelsens medlemmar arbetar som deltidsbrandman.

BILD: Dan Park slår tillbaka mot vulgär anti-SD hiphop

KONST. Den oppositionella konstnären Dan Park har lagt upp en bild på Facebook som slår tillbaka mot det senaste PK-övertrampet i Sveriges radio.