Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

IS-terrorister har “återvänt” till Sverige – fler på väg

MÅNGKULTUREN. Polisen lättar lite på locket om hur deras hantering av återvändande IS-terrorister går till.

Terrordömda islamister ska börja släppas

KRIMINALVÅRD. Frivården förbereder sig för att terrordömda ska släppas ut ur fängelserna.

USA erkänner: Syriska “rebeller” har använt kemiska vapen

UTRIKES. USA:s utrikesdepartement erkänner att syriska "rebeller" kopplade till den jihadistiska terrororganisationen al-Nusrafronten har använt sig av kemiska vapen.

Islamister demonstrerade i Härnösand

HÄRNÖSAND. Fjällsjö Nyheter har tidigare rapporterat om hur rasfrämlingar i Lycksele demonstrerade till stöd för terrorgrupper i Syrien. Nu kommer uppgifter från samma tidning om att ett 100-tal arga rasfrämlingar tillsammans med ortsbor i Härnösand demonstrerade till stöd för al-Qaidas "rätt" att fortsätta ockupera Aleppo.

Terrormisstänkta främlingar utlämnas från Österrike

ÖSTERRIKE. Två män som misstänks vara inblandade i terrorattentaten i Paris i höstas utlämnas nu från Österrike. De båda männen greps tidigare i ett så kallat flyktingläger i Grekland, men släpptes då.

IS-krigare släpps in i Turkiet för sjukvård

TURKIET. Sårade jihadister från IS transporteras regelbundet över gränsen till Turkiet för vård på turkiska sjukhus. Detta avslöjar Russia Today som samlat in uppgifter från ögonvittnen. Gränsövergångarna säkerhetsställs och genomförs med hjälp av turkiska statstjänstemän.

Amerikaner uppmanas att beväpna sig

UTRIKES. Allt fler amerikanska sheriffer uppmanar allmänheten att börja bära vapen när de befinner sig på allmänna platser. De uppmanas även att skjuta skarpt mot terrorister.