Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Den israeliska lobbyn är USA:s största problem”

SIONISM. Chuck Baldwin skriver här om hur den israeliska lobbyn kopplat ett hårt strypgrepp över den amerikanska politiken.

Ingen insyn när världens globalister samlas i Davos

SKUGGREGERING. Denna vecka samlar organisationen World Economic Forum världens politiska och ekonomiska ledare till det årliga mötet i Davos. Utan demokratisk förankring och bakom lyckta dörrar lägger globalisterna upp strategier.

Annie Lööf vill att media ska debattera judiska maktstrukturer

JUDISK MAKT. Centerledaren Annie Lööf har retweetat en debattartikel som förespråkar större utrymme i media för diskussion om judiska maktstrukturer.

Det parlamentariska kaoset och den (((slutgiltiga lösningen)))

POLITIK. I ett nytt desperat drag har statsministerkandidaten Ulf Kristersson (M) meddelat att han tänker försöka bilda en regering med eller utan Alliansen. Men är det praktiskt möjligt? Nordfronts nyhetsredaktör uppdaterar läsarna om det senaste från det parlamentariska kaoset och skriver att alla scenarier nu tycks peka mot en och samma lösning.

Centerpartiet bekräftar: Annie Lööf är trilateral kommissionär

DEMOKRATUR. Annie Lööf har låtit sin mediestrateg bekräfta att hon tillhör ett elitistiskt globalistiskt nätverk. Förklaringen lyder att det är ”viktigt med nätverksbyggande”.

Miljöpartister larmar: Annie Lööf medlem i mäktig globalistorganisation

GLOBALISM. Annie Lööf ingår numera formellt i den globala elitorganisationen Trilaterala kommissionen, vars medlemmar också har kopplingar till Bilderberggruppen. Detta gör henne högst olämplig som statsråd, skriver Birger Schlaug och MaLou Lindholm i en debattartikel.