Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kommunen dementerar uppgifter om pedofilmöte med Kjell Rindar

Prideflaggor har konfiskerats i Ulricehamn Falsk reklam för ett pedofilmöte med RFSL spreds samma kväll.

Skäggbarn utpressade flickor att skicka sexbilder – misstänks för flera pedofilbrott

ULRICEHAMN. Två afghaner och en syrier misstänks för flertalet våldtäkter mot minderåriga flickor som de tilltvingat sig sexuella tjänster av. Uppdaterad.

Plakatuppsättning i Ulricehamn kommun

Under kvällen den 14/2 delades speciella flygblad ut, specialgjorda affischer sattes upp och laminerade A4-plakat spändes fast runtomkring centrala Ulricehamn. Anledningen var för att upplysa invånarna om det brutala massmord som de allierade makterna utsatte den civila befolkningen i Dresden för. Vill du veta mer om detta historiska övergrepp så klicka HÄR. Aktiviteten flöt på […]

Kamparbete i Ulricehamn kommun

Kvällen den 14 januari delades det ut flygblad till invånarna i Ulricehamn. Aktiviteten rundades av med klistermärkesuppsättning. Det finns mycket bra folk i Ulricehamn, och är du en av dom skickar du givetvis in en ansökan! Mer aktiviteter  är planerade i kommunen så håll ögonen öppna!

Flygbladsutdelning i Ulricehamn

Under kvällen den 9 januari delades en större mängd flygblad ut i Ulricehamn. Klistermärken sattes också upp och aktiviteten flöt på mycket bra trots mindre regn. Ulricehamn har mycket bra människor och flera sympatisörer. Ta nu chansen att skicka in en ansökan och aktivt delta, antingen på gatan eller bakom kulisserna.

Klistermärkesuppsättning i Ulricehamn

Under kvällen den 8 januari sattes det upp klistermärken runtomkring i Ulricehamn. Mer aktiviteter är inplanerade, så håll utkik! Ännu bättre; ansök redan idag och låt oss tillsammans kämpa för de nordiska folken!

Klistermärkesuppsättning i Ulricehamn

Under kvällen den 21 december sattes det upp klistermärken runt omkring Ulricehamn. Ljugmedia och ett så kallat regnbågscafé fick veta att Nordiska Motståndsrörelsen aldrig kommer acceptera varken pedofili eller folkförräderi. Bor du i Ulricehamn eller i närheten? Se då till att skicka en ansökan och aktivera dig idag!

Nationalsocialistisk upplysning i Ulricehamn

Kvällen den 12/12 samlades kamrater för att upplysa Ulricehamnsborna om den destruktiva massinvandring som folkförrädarna tvingat på oss. Klistermärken och plakat sattes upp runt centrum och kvällen avrundades med gott mod och en vilja till att skapa den förändring vi behöver. För er som inte vet så deklarerades Sverige som mångkulturellt 1975 efter att (((David […]

Propagandaoffensiv i Sjuhärad angående Kristallnatten

Efter att Borås lördagen den 9/11 hållit ett mycket lyckat möte så var det dags agera mot lögnerna angående kristallnatten. Kamrater och nya stödmedlemmar tog tillfället i akt och satte upp informativa blad i Ulricehamn, Mark, Tranemo, Svenljunga och Borås. Aktiviteten flöt på felfritt och ses som mycket lyckad. Detta är bara starten på den […]

Nationalsocialism ersätter globalism – Ulricehamns kommun

Den 22/11 utförde en nationalsocialist tillsammans med sin fyrbenta kamrat en utdelning av information om globalism. Merparten av alla hushåll i Blidsberg blev tilldelade ett informationsblad. Aktiviteten flöt på utan anmärkningar.

Propagandauppsättning i Ulricehamns kommun

Den 22/8 sattes det upp propaganda i Gällstad och Ulricehamn, främst i form av klistermärken. Aktiviteten flöt på utan anmärkningar.

Klistermärkesuppsättning i Ulricehamn

Den 10/2 så var lokala nationalsocialistiska krafter och spred klistermärken i Ulricehamn. Flera folkfientliga lokaliteter fick påhälsning. Även polismakten besöktes som nyligen lät en narkoman mörda en svensk på Nygatan. Aktiviteten gick utan problem. Motståndsrörelsen finns på din ort! Ansök i dag, alla kan göra något!