Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SD stoppar utvisning av afghansk pedofil – “anpassat sig väl i Sverige”

INRIKES. Den sverigedemokratiska nämndemannen Roland Hagström prioriterar integration över att utvisa en barnvåldtäktsman. Åklagaren yrkade på utvisning efter att afghanen våldtagit en 12-årig flicka, det höll sverigedemokraten inte med om.

16 års fängelse och utvisning efter bisarrt bögmord på Gotland

GOTLAND. Påstod att strypmordet var en olyckshändelse under bögsexakt. Nu döms Alexander Jamal till 16 års fängelse och livstids utvisning.

Elin Krantz mördare vill åka hem redan nu – regeringen vägrar

INRIKES. Etiopiern Ephrem Tadele Yohannes dömdes 2011 för ett av 2000-talets brutalaste kvinnomord till 16-års fängelse och livstids utvisning. Men redan nu vill han överföras till Etiopien för att avsluta sitt fängelsestraff.

HD:s avgörande: Palestinier utvisas efter attack mot synagoga

JURIDIK. Efter att hovrätten först underkänt tingsrättens beslut har Högsta domstolen beslutat att palestiniern Feras Alnadim, som dömdes för en brandattack mot synagogan i Göteborg, ska utvisas.

Afghanen döms till fängelse för övergreppet i Boden

MASSINVANDRINGEN. Afghanen i Boden som körde in sina fingrar i en tonårsflickas underliv döms till fängelse men utvisas inte.

Afghan begick sexövergrepp på öppen gata – slipper troligen utvisning

MASSINVANDRINGEN. En afghan som mitt på dagen och på öppen gata misstänks ha begått ett sexövergrepp mot en tonårsflicka i Boden kommer troligen få stanna i Sverige eftersom han har gått ut med att han har konverterat till kristendomen.

Våldtäktsdömd eritrean får stanna i Sverige

MASSINVANDRINGEN. Uppsala tingsrätt dömde en eritreansk man till fängelse för en överfallsvåldtäkt i december, men ogillade åklagarens utvisningsyrkande.

Afrikansk fotbollsspelare dömd för våldtäkt

BROTT. Den afrikanske fotbollsspelaren Kwame Bonsu som spelat i Allsvenskan har dömts för våldtäkt till två års fängelse.

Efter inbrottsvåg döms nu två främlingar

MASSINVANDRINGEN. Efter en inbrottsvåg som drabbade både privatpersoner och företag under januari och februari i år, döms nu två främlingar till fängelse och utvisning.

Män åtalas för barnvåldtäkt vid asylboende

INRIKES. Nordfront har tidigare rapporterat om en pojke som blev våldtagen på ett asylboende i Alvesta. Nu åtalas gärningsmännen för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Eritrean gripen i Frankrike misstänkt för en andra våldtäkt i Sverige

UTRIKES. En 36-årig afrikan som varit internationellt efterlyst, misstänkt för en bestialisk våldtäkt som inträffade i Eskilstuna 2011, har nu enligt uppgifter gripits i Frankrike. Men redan 2007 dömdes han för en våldtäkt i Boden då han också skulle ha utvisats. Uppdaterad 2018-06-13 Kl. 00:04.

Ikea-mördaren döms till livstid

INRIKES. Abraham Ukbagabir döms nu till livstids fängelse efter att ha funnits skyldig för dubbelmordet på Ikea i augusti. Efter avtjänat straff kommer mannen att utvisas.

Frisläppt hiv-man åtalas för våldtäkt

OSLO. En hiv-positiv afrikansk man har nu åtalats för att ha drogat och våldtagit en annan man. Han är tidigare anmäld för våldtäkt och dömdes 2010 till fem års fängelse för att ha utsatt 13 män för hiv-smitta.