Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Aftonbladet: Metoo bakom ökad kvinnlig brottslighet

Feministisk journalist lajvar kriminolog Tittar på en pjäs – slutleder motvilligt att Metoo skapat grov kvinnlig kriminalitet.

Man knivhuggen till döds i Göteborg

BROTT. En man knivskars svårt i halsen på en parkering i centrala Göteborg under natten mot lördag. Polisen utreder händelsen som mord.

Trafikolycka utreds som mord – föraren var skjuten i bröstet

BROTT. En singelolycka i Kristinehamn på torsdagskvällen, där en person kolliderat med ett träd, utreds nu av polisen som mord sedan det visat sig att bilföraren var skjuten med flera skott i bröstet.

Ny lösning på våldsvåg i Storbritannien: Våld omdefinieras till “folkhälsoproblem”

MÅNGKULTUREN. Ju mer mångkulturellt London har blivit, desto fler och värre våldsincidenter. En lösning för att minska brottsstatistiken är att omdefiniera våldsbrotten som folkhälsoproblem.

Sju personer skadade efter knivattack i Paris

UTRIKES. En man har attackerat sju personer med kniv i centrala Paris under söndagskvällen. Fyra av dem är allvarligt skadade, rapporterar AFP.

Invandrare begår brott varannan minut

MASSINVANDRING. Enligt en ny tysk rapport begick invandrare från tredje världen ett brott varannan minut inom loppet av de nio första månaderna under 2016. Det är även allt vanligare att den kvinnliga delen av befolkningen känner sig otrygg.

Väktare misshandlad på asylboende efter mångkulturell konflikt

SKÅNE. Än en gång har invandrarna som Sverige ger skydd inte kunnat bete sig på sitt asylboende.

Tiggare i Torvalla blev bestulen och misshandlad

INRIKES. En man i 35-års åldern har anhållits misstänkt för att ha bestulit och misshandlat en tiggare i stadsdelen Torvalla.

Kvinna knivhuggen i ansiktet av afrikan efter bråk om matlagning

OSLO. En kvinna blev tidigt under lördagsmorgonen knivhuggen i ansiktet av en afrikan i frivilligorganisationen Blå Kors lokaler på Storgatan. Gärningsmannen greps odramatiskt.

Granatattacker i Malmö snart uppklarade

SKÅNE. Under sommaren har flertalet granater briserat och flera skjutningar inträffat i den mångkulturella staden Malmö. Nu tror sig polisen dock vara nära ett uppklarande av vilka som ligger bakom våldsdåden.

Våldsamt på Migrationsverket i Alvesta

INRIKES. Vid två tillfällen under måndagen kallades polisen till Migrationsverkets lokal i Alvesta efter dödshot och misshandel.