Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Flyktingar vägrade följa med kyrkan till ”landet präglat av gängkriminalitet och våldtäkter”

”Folk var lite skeptiska” Diakonen anser att svenska myndigheter borde vara på plats och övertyga dem.

ryska soldater

Nato varnar för ”barbarisk offensiv” i östra Ukraina

Förutspår stort anfall genom Donbass Ryssland anklagas för mord och våldtäkter mot civila.

tysk polis

Tyskland: Ökning av utländska våldtäktsmän

Ny brottsstatistik kring utländska sexualbrottslingar Misstänks finnas ett stort mörkertal.

Bild på polisavspärrningsband

Polisen letar efter en vuxen man efter våldtäkt i Sollentuna

MÅNGKULTUREN Kvinna våldtagen i Sollentuna Polisens signalement: ”vuxen man”.

Ny studie: 60% av våldtäktsmännen har utländsk bakgrund

MÅNGKULTUREN. Närmare hälften av alla dömda våldtäktsmän i Sverige är födda utomlands och 60 procent har en utlandsfödd förälder, visar en ny studie. Forskarna vet inte varför och SVT spekulerar i att det kan vara fråga om en ”skevhet i urvalet”.

Serievåldtäktsman häktad för 13 våldtäkter

BROTT. Serievåldtäktsmannen Christian Edström har häktats på sannolika skäl misstänkt för 13 fall av våldtäkt. Mannen är sedan tidigare dömd för att ha stulit kvinnors underkläder i en tvättstuga.

Afrikansk serievåldtäktsman häktad

BROTT. En afrikansk serievåldtäktsman har blivit häktat med hjälp av DNA-bevis. Afrikanen är nu misstänkt för minst en överfallsvåldtäkt, flera fall av våldtäktsförsök samt människorov.

Våldtäktsvågen fortsätter att svepa över Norrland

NORRLAND. Under de senaste veckorna har en våldtäktsvåg svept över Norrland. Under dagen greps 4 män efter att han våldtagit en kvinna i Norrbotten och ytterligare en våldtäkt utreds i närheten.

Transa ska sättas i mansfängelse

KÖNSDYSFORI. Juridiskt kön ska gälla för den man boende i Spanien som ska sättas i svenskt fängelse. Fallet ”Karen White” visar att män ska sitta i fängelser med män.

Ryssland uppmärksammar den senaste tidens överfallsvåldtäkter i Uppsala

MÅNGKULTUREN. Ryska medier rapporterar återigen om den pågående våldtäktsepidemin i Sverige.

Anne Ramberg om förslag på högre straff för våldtäkt: “Oerhört stötande”

INRIKES. Den judiska generalsekreteraren för Advokatsamfundet, Anne Ramberg, reagerade på lördagskvällen mot ett förslag från Moderaterna att höja minimistraffet för våldtäkt från två till tre års fängelse. ”Det vore oerhört stötande” kommenterar Ramberg förslaget.

Stockholmspolisen lovar sluta med att slentrianmässigt lägga ner våldtäktsanmälningar

INRIKES. Polisen i Stockholm ska börja ta våldtäktsanmälningar på större allvar.

Norges krafttag mot våldtäktsepidemin — våldtäkt på skolschemat

MÅNGKULTUREN. Norges regering har lagt fram en handlingsplan mot våldtäktsepidemin som drabbat landet. Planen är en besvikelse, anser sekretariatet för Kriscentrum.

Tre våldtäkter i centrala Stockholm i natt

SVERIGES NYA VÅLDTÄKTSKULTUR. Mindre vanligt med tre våldtäktsärenden samma natt, enligt polisen.

PK-bråk efter Uppdrag Granskning-avsnitt om våldtäkter

DEBATT. Efter att gårdagens Granskning Sverige ”avslöjat” att icke-svenskar dominerar våldtäktsstatistiken har politiker och experttyckare hamnar i bråk med varandra. Ingen vill däremot ta på sig ansvaret över att massinvandringen har lett till att ett stort antal kvinnor våldtagits av främlingar.

Ann Heberlein vill skriva bok om våldtäkter – stängs av från Kickstarter

CENSUR. Den borgerliga opinionsbildaren Ann Heberleins insamling har stängts ner av Kickstarter. Pengarna från insamlingen skulle gå till hennes nya bok om de ökande våldtäkterna i Sverige.

Polisen kritiseras – allt färre våldsbrott klaras upp

INRIKES. Antalet uppklarade våldsbrott minskar, trots Dan Eliassons löften om förbättring. Nu får polisen kritik från Moderaterna.

Göteborgspolisen trakasserar Motståndsrörelsen – har inte resurser för 150 våldtäkter

INRIKES. Göteborgspolisen har inga problem med att satsa gigantiska resurser på att försöka hindra Nordiska motståndsrörelsen. Detta samtidigt som de har 150 olösta våldtäktsärenden på sitt bord.

Moderatförslag: “Kartlägg etniciteten på våldtäktsmän”

INRIKES. Moderaterna öppnar för att börja kartlägga sexualbrottslingars etniska ursprung i ett försök att stävja våldtäktsepidemin som drabbat Sverige.

50 outredda våldtäkter – bara i södra Stockholm

INRIKES. På grund av stor resursbrist utreds många våldtäktsfall inte alls. Bara i södra Stockholm ligger just nu 50 outredda våldtäktsfall på polisens bord – trots utpekad gärningsman i samtliga fall.

FN:s fredsbevarande styrkor i våldtäktsskandal

UTRIKES. En ny granskning visar att FN:s fredsbevarande styrkor kan ha gjort sig skyldiga till uppemot 2000 sexuella övergrepp på Haiti, vilka de flesta ska ha begåtts mot minderåriga.

Undersökning: Nordiska kvinnor måste utbildas i självförsvar och säkerhetstänk och männen måste agera

VECKANS FRÅGA. Hur ska vi göra för att nordiska kvinnor ska slippa bli våldtagna och sexuellt ofredade av främlingar?

Dansk Folkeparti vill införa utegångsförbud på asylboenden

DANMARK. Efter att fem asylsökande ”pojkar” gjort sig skyldiga till sexuell brottslighet och flyttats från ett asylboende, föreslår nu Dansk Folkeparti att utegångsförbud ska kunna införas på asylboenden för att skydda invånare som bor i närheten.

Våldtäkter på order av Burundis styrande regim

AFRIKA. Pierre Nkurunzizas regims ungdomsförbund pekas ut av Human Rights Watch (HRW) som förövarna bakom de många våldtäkter, trakasserier och misshandlar som skett mot politiska motståndare i Burundi. Denna maktskapande metod är sedan länge beprövad i Afrika.

Expressen: Våldtäkterna beror på sommarvädret

MEDIA. Propagandatidningen Expressen som ägs av den judiska maktfamiljen Bonnier, ger utrymme för en psykoterapeut vid namn Börje Svensson att hävda att de arabiska och afrikanska våldtäkterna mot svenska flickor och kvinnor beror på ”det fina sommarvädret”

Våldtäkterna fortsätter på festivalerna

SVERIGE. Våldtäkterna fortsätter att skölja över festivalsommaren. Förutom Peace & Love i Borlänge har även Power Big Meet i Västerås drabbats. Även fall av sexuellt ofredande har anmälts.

Infowars: Våldtäkten av Europa

MEDIA. Paul Joseph Watson från den amerikanska alternativmedian Infowars har släppt en film där han kommenterar problemet med invandring och våldtäkter. Filmen, som är tekniskt välgjord, har på mindre än en dag fått över 30 000 visningar.

Beväpnade studenter ska stoppa våldtäkter

[caption id="attachment_63170" align="aligncenter" width="460"] En tröja till stöd för NRA.[/caption] USA. Den amerikanska vapenorganisationen NRA och flera politiker vill dela ut vapen till studenter för att stoppa de vågor av våldtäkter som sker runt om i landets universitet och colleges.