Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Knivbeväpnad afghan försökte våldta kvinnlig ICA-anställd: ”Alla behöver ha sex”

MÅNGKULTUREN. En kvinnlig butiksanställd var nära att bli våldtagen av en afghansk man som hotade henne med kniv. Händelsen inträffade i en ICA-butik i i Norsjö kommun i Västerbotten i mitten av januari.

Syrisk man åtalas för överfallsvåldtäkt i Kristinehamn

INRIKES. En man från syrien åtalas nu för en överfallsvåldtäkt som skedde i Kristinehamn i somras. Under samma kväll ska han också ha överfallit en annan ung kvinna som lyckades ta sig därifrån.

“Mörkklädd” man försökte våldta gammal kvinna i Sölvesborg

MÅNGKULTUREN. I Sölvesborg i försökte en man begå en överfallsvåldtäkt på en gammal kvinna.

Somalier försökte våldta höggravid kvinna i förlossningssal

UTRIKES. En kvinna i Italien blev utsatt för ett våldtäktsförsök av en somalier när hon låg med värkar i ett förlossningsrum.  

Främling dömd för sexuellt ofredande

BROTT. En taxichaufför från Tunisien antastade en 23-årig kvinna under en taxiresa mellan Stockholm och Tyresö varpå kvinnan lurade främlingen att släppa av henne på en annan adress än den hon först angett vilket ledde till ett gripande.

Främling döms till ett och ett halvt års fängelse för våldtäktsförsök

INRIKES. Tidigare i vår försökte en 25-årig somalisk medborgare våldta en kvinna ombord på M/S Viking Cinderella, igår dömdes han till ett och ett halvt års fängelse.

En kvinna våldtagen och flera våldtäktsförsök under natten

BROTT. Under natten utsattes en kvinna i Upplands Väsby för en överfallsvåldtäkt och ytterligare fyra kvinnor utsattes för våldtäktsförsök i Stockholmsområdet.

Kvinna utsattes för våldtäktsförsök i Karlstad

BROTT. En kvinna blev under natten till söndag utsatt för ett våldtäktsförsök på ett uteställe i Karlstad. En man i 30-årsåldern kunde gripas på platsen.