Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Avmaskerat fortsätter avslöja vänsterterrorister

VÄNSTEREXTREMISM. Vänsterterrorister är verksamma inom flera yrkesområden i Malmö.

Sju vänsterterrorister gripna med pepparspray och järnrör – flera med AFA-kopplingar

VÅLDSVÄNSTERN. Sju personer greps idag av polisen, misstänkta för förberedelse till grov misshandel. Flera av de gripna har kopplingar till vänsterextremistiska rörelser, bland andra terrororganisationen AFA.

Vänsterextremisten John Matthews dömd för skadegörelse och våldsamt motstånd

BROTT. Vänsterextremisten John Matthews har ännu en gång utökat sitt belastningsregister efter att ha dömts för två fall av skadegörelse och ett fall av våldsamt motstånd.

Kriminell rasfrämling med blondin i misslyckad AfS-attack

LULEÅ. Nordfront var på plats under onsdagen när AfS hade torgmöte i Luleå. Då attackerades plötsligt AfS-politikerna av en rasfrämling och hans svenska flickvän.

Jonas Linde: Antifascistisk militär som åtalas för vapengömman i Taberg

VÄNSTEREXTREMISM. Möt Jonas Linde – antifascisten, militären och frimuraren som åtalas för vapengömman i Taberg.

Kriminalvårdschefen Ulrika Velasquez Gustafsson (V) hjälpte sin son – vänsterterroristen Dennis Miraballes

SVERIGE. Aftonbladet avslöjade idag att en chef inom Kriminalvården fick 900 000 kr för att säga upp sig från sitt jobb efter att hon utnyttjat sin position för att hjälpa sin grovt kriminelle son som avtjänade ett fängelsestraff. Nordfront avslöjar här namnen och vänsterkopplingen som Aftonbladet valt att mörklägga.

Vänsterextremister på fri fot

VÄNSTEREXTREMISTER. Två dömda vänsterextremister kopplade till Revolutionära fronten har lämnat Kriminalvårdens förvar tidigare i år och en tredje kommer ut denna vecka.

Antirasist som misshandlades av AFA:it talar ut i Expressen

VÄNSTEREXTREMISM. En antirasist som misshandlades av en AFA-medlem under en motdemonstration mot SvP förra året talar idag ut i Expressen. Nordfront har namnet på vänsterextremisten som åtalas för misshandeln.

Här är vänsterextremisterna som försökte stoppa demonstration

STOCKHOLM. Nordfront kan nu avslöja namnen på vänsterextremisterna som står åtalade för våldsamt upplopp i anknytning till en demonstration som Svenskarnas parti anordnade förra året.

Ledare för Revolutionära fronten försökte rymma

VÄNSTEREXTREMISM. En vänsterextremist som med största sannolikhet är Dennis Miraballes försökte nyligen att rymma genom att hota två kriminalvårdare med kniv under en permission. Rymningsförsöket misslyckades dock och kommer rimligtvis resultera i ett längre fängelsestraff.

Möt Linus Soinjoki Wallin – RF:s svaga länk

GRANSKNING. Linus Soinjoki Wallin är den svaga länken vi har att tacka för den stora mängd information som har läckt om Revolutionära fronten den senaste tiden.

Beviset: Showan Shattak är “RF-prospekt”!

VÄNSTERATTACKEN I MALMÖ. Nordfront har i en artikelserie belyst kopplingar som PK-pressens martyr Showan Shattak har med våldsnätverket Revolutionära fronten. Nu kan vi presentera vad som verkar vara ett slutgiltigt bevis för vi haft rätt hela tiden.

LÄSARBILD: Oskar Glad – medlem i Revolutionära fronten

BILD. Nordfront har tidigare efterfrågat bilder på Oskar Glad, en av vänsterextremisterna som är misstänkt för att ha klottrat ner en lägenhet i Västerås som ett led i politiska förföljelser mot en meningsmotståndare. En läsare har nu skickat in en bild.

Ensam kvinna utsatt för attentat av vänsterextrem terrorgrupp – Revolutionära frontens ledare tagna på bar gärning

EXTREMISM. I natt genomförde den vänsterextrema terrorgruppen Revolutionära Fronten (RF) ytterligare ett politiskt attentat — och greps på bar gärning av polisen.