Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Påven lierar sig med Rothschildsorganisation

NWO. Påve Franciskus godkände Vatikanens engagemang i organisationen The Coalition of Inclusive Capitalism. Organisationen är skapad av Lynn Forester de Rothschild.

Vatikanen attackerar queerteorin: “Människan är inte fri att välja sitt kön”

UTRIKES. I ett dokument som nu får stor uppmärksamhet hävdar Vatikanen att människan skapas till man eller kvinna och är inte alls fri att välja sitt kön. Kyrkans uttalande uppfattas av vissa som ett angrepp på transpersoner.

Ärkebiskop utreds – ska ha tafsat man på rumpan

UTRIKES. Den franske ärkebiskopen inom den katolska kyrkan utreds nu efter att han enligt vittnen ska ha tafsat en tjänsteman på rumpan.

Påven Franciskus predikade om fler rasfrämlingar under 2018

VATIKANEN. Påven Franciskus har ännu en gång låtit krokodiltårarna falla för så kallade flyktingar.

Påven talade varmt om fortsatt massinvandring under midnattsmässan

VATIKANEN. För femte året ledde påve Franciskus midnattsmässan i Peterskyrkan under julaftonen och stort fokus låg på att förespråka fortsatt massinvandring.

Förre påven attackerar homolobby i Vatikanen

VATIKANEN. Den före detta påven Benedikt XVI har i en ny biografi beskrivit att det finns en homolobby i Vatikanen som utövar makt och inflytande.

Påven fortsätter att stödja folkutbytet – välkomnade främlingar i Rom

VATIKANEN. Den katolska kyrkans högsta ledare fortsätter att stödja folkmordet på de vita europeiska folken. Nyligen välkomnade han främlingar i Rom.

Påven uppmanar alla religiösa samfund att “ta in en flyktingfamilj”

VATIKANEN. Under sin predikan i Vatikanen under söndagen uppmanade påven alla religiösa samfund, kyrkor och församlingar att göra sin del i folkutbytet. Han uppmanade dem att ta emot minst en flyktingfamilj var.