Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ännu ett farmarmord i Sydafrika

SYDAFRIKA. Ett farmarmord inträffade under natten i Henneman i Sydafrika. En 56-årig man dödades och hans 26-årige son skadades vid attacken.

90-årig vit kvinna utsatt för attack av afrikaner i Sydafrika

SYDAFRIKA. En 90-årig kvinna, hennes dotter och hennes syster blev misshandlade under ett inbrott i Sydafrika under gårdagen.

General uppmanar vita i Sydafrika att slå tillbaka mot den antivita regimen

SYDAFRIKA. Den sydafrikanska generalen Franz Jooste uppmanar boerfolket att slå tillbaka mot den antivita sydafrikanska regimen. På fredag kommer han att hålla en demonstration mot folkmordet på vita i Sydafrika.

Nytt farmarmord i Sydafrika: 21-åring bands vid stolpe och knivhöggs – tyst i lögnmedia

SYDAFRIKA. Ännu ett farmarmord har begåtts i Sydafrika. På fredagsmorgonen hittades den 21-årige Brendin Horner knivhuggen till döds och fastbunden med ett rep om halsen vid en grindstolpe.

Zulunationen lovar skydda vita sydafrikaner mot den svarta regeringen

SYDAFRIKA. Den svarta regeringen vill konfiskera mark från vita utan kompensation. Zulukungen lovar bekämpa regeringens övergrepp på den vita befolkningen. Alternativet är svält.

Sydafrikanska BLF-partiet: ”Vit existens är ett brott, vi säger land eller död”

RASISM. Ledarna för det vänsterextrema Sydafrikanska partiet BLF ger klara besked: Att vara vit är i sig ett brott. Vita människor har inga rättigheter som de svarta inte ger dem.

Pågående petition till EU: Bevilja vita sydafrikaner flyktingstatus

UTRIKES. En namninsamling som snart har uppfyllt sitt mål om 25 000 underskrifter ska skickas till EU. Målet är att rädda vita människor i Sydafrika.

Zimbabwe: Svarta överlyckliga när vita bönder återvänder till sina gårdar

UTRIKES. Efter att den antivite despoten Robert Mugabe tvingades lämna över makten i Zimbabwe har nu vita bönder börjat återvända till sina gårdar. Ett skeende som gläder många svarta i landet.

Vita bönder i Zambia livnär Zimbabwe

AFRIKA. Efter att vita bönder flytt från förföljelsen i Zimbabwe har många av dem bosatt sig i Zambia. Nu rapporteras det om en rekordproduktion av majs i år på över 3,3 miljoner ton.

Vita jordbrukare på flykt från Zimbabwe inte välkomna i Australien

AUSTRALIEN. Ett äldre jordbrukarpar från Zimbabwe hotades till livet och förföljdes av myndigheter i sitt hemland och har därför sökt asyl i Australien. Trots att landet lovat ta emot 12 000 extra flyktingar har man nu avslagit parets ansökan.