Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Offensiv för att bli maskinförare i ökänd no-go-zon

ÖREBRO. Det finns ett stort behov av maskinförare i landet och under lördagen genomfördes en offensiv för att locka folk till yrket i no-go-zonen Vivalla.

Polisens utsatta områden-lista kan hemligstämplas – för skämmigt anser kommunerna

INRIKES. Det är inte säkert att NOA utkommer med någon uppdaterad lista över så kallade utsatta område i Sverige detta år. Anledningen är att de drabbade kommunerna bönar och ber om att slippa hamna på listan.

“IS-återvändare” fortsätter att begå grova brott i Sverige

MÅNGKULTUREN. ”Återvändare” från IS och andra jihadistgrupper i Syrien har fortsatt begå grova brott i Sverige, som mord, våldsbrott och utpressning. 

Skjutning och lynchning i Vivalla

MÅNGKULTUREN. En uppgörelse i Vivalla där två personer skulle skjuta en tredje slutade med att alla tre skadades i skottlossningen. Två av dem dog, den ena lynchades av en uppretad mobb.

Fyra åtalas för att ha slagit ihjäl attentatsman

INRIKES. Fyra män åtalas för att ha slagit ihjäl en attentatsman i Örebrostadsdelen Vivalla förra sommaren.

Två poliser grovt misshandlade i invandrartäta Vivalla i Örebro

ÖREBRO. Två poliser misshandlades grovt när de skulle lämna ett dödsbud till en avlidens anhöriga. Polisen var inte inblandad i dödsfallet.

Man skjuten i ansiktet

INRIKES. Gärningsmannen trängde sig in i en lägenhet och sköt mannen i ansiktet efter att han inte fått den medicin han krävde att få. Offret mår enligt uppgifter bättre nu och fick komma hem tidigt under onsdagsmorgonen.