Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Offentlig aktivitet i Ystad

På lördagen den 29 februari intog Nordiska motståndsrörelsens aktivister Ystads gator. Det var mycket folk i rörelse trots regnet som till och från öste ner över staden. Förutom intressanta diskussioner och lyckoönskningar från förbipasserande var det även en och annan som viskade att aktivisterna var obildade och borde läsa på mer. Dessa började dock tyvärr […]

Flygbladsutdelning Ystad

Eftermiddagen den 10 december delades det ut information till boende i ett villaområde i Ystad. Under utdelningen kom polisen på blixtvisit efter boende i området ringt, efter snabb id-kontroll försvann polisen igen och utdelningen kunde fortsätta ostört.

Flygbladsutdelning i Ystad kommun

Under torsdagen den 28 november var medlemmar från Näste 3 ute på byvägarna i Ystad kommun och delade ett antal flygblad.

Nordfront intervjuar en av de svenska ungdomar som slog tillbaka mot blattevåldet i Ystad

SKÅNE. Nordfront har intervjuat en av de svenska ungdomar som var närvarande vid konfrontationen med ett invandrargäng på Parkskolan i Ystad.

Ystad: Svenska ungdomar jagade beväpnade blattar på flykt

SKÅNE. Under lunchtid på fredagen rapporterades det om ett storbråk på Parkskolan i Ystad. Det visade sig vara en uppgörelse mellan trakasserade svenskar och knivbeväpnade icke-svenskar – ett bråk som fick främlingarna att lägga benen på ryggen.

Fem barn hölls isolerade från omvärlden i Skåne

INRIKES. Fem syskon mellan 4 och 18 år har hållits fullständigt isolerade från övriga samhället av sina föräldrar i Ystadtrakten. Barnen har aldrig gått i skolan, och kunde vid upptäckten förra året inte knyta sina skor, gå på toaletten eller duscha själva. Socialtjänsten har omhändertagit fyra av barnen.