OPINION. Mia Andrén skriver om hur det är att vara kvinna i ett mångkulturellt och folkfientligt samhälle och menar att kvinnor kommer att följa i samma takt som allt fler män visar vägen.

Illustrationsbild.

Tänk dig att alltid behöva vara rädd och se dig över axeln. Att alltid gå runt med en klump i magen för att dina landsmän svikit dig, för att dina ledare fullständigt skiter i dig. För att du är kvinna, svagare, försvarslös mot män ifrån främmande länder. För att några få kvinnor har valt att kalla sig för feminister. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen: Feminister är få och de ska inte sätta agendan.

De är vilsna kvinnor som inte har hittat sin plats i ett galet samhälle. De har inga andra att lyssna till än några skrikiga kvinnor när männen har valt att vara tysta. Kvinnor söker starka ledare för att bli beskyddade. De gapar högst men de skriker egentligen efter beskydd. Att beskylla dem för att de följer sin biologiska programmering kommer inte att hjälpa. Män måste visa att de är starkare och att några få gapiga kvinnor inte kan styra dem.

I Motståndsrörelsen har vi många sådana män, män som har valt att ta sitt ansvar. Det är ett stor steg att ta, men så som läget ser ut i hela Europa finns det inget val längre.

Artikelförfattaren menar att det i Motståndsrörelsen finns män som kvinnor kommer att följa.

Det har gått sakta, bit för bit så att du knappt har märkt det men nu har dina bekvämligheter börjat bli begränsade för att du har valt att blunda för utvecklingen. Förfallet är ett faktum.

Vem har råd att inte göra motstånd?
Ni som knyter näven i fickan måste förstå agendan bakom invasionen. En tyst krigshandling utan motstånd. Ska vi verkligen bara lämna över vårt land?

Som dumma gojer sitter ni hemma i soffan eller ägnar er åt meningslösa saker. Minns att när ni gör de valen så får det konsekvenser för oss alla.

En kvinna får sitt ansikte sönderskuret, din kvinna, en kvinna ur vårt folk, vad gjorde hon för mer fel än att försöka leva den frihet du än så länge har? Nästa gång är det din dotter, syster eller mamma. Är det värt det? Är din egoism värt att få dem dödade, skadade eller våldtagna? Vårt folks passivitet har satt oss i skiten och nu måste vi styra upp det.

Gemenskap är något som människan alltid har sökt. Vi mår bäst av den och den finns inte i botten av en ölflaska. Eller framför teven med människor du varken kan prata med eller röra vid.

Ersätt tevens falska verklighet med folkgemenskap!

Du kommer att inse hur kampen och vetskapen om att du är med och förhindrar ett folkmord kommer att kännas bättre än att sitta vid ett fikabord och gnälla. För det är så många som vet och ser vad som sker men som är helt handlingsförlamade. Näven är knuten men kvar i fickan, där den inte gör någon nytta.

Du måste ta upp den och under tiden du gör det så kan du samla kraft och mod hos män och kvinnor i Motståndsrörelsen. Du kommer att tillhöra en gemenskap som både finns som stöd och som aldrig viker sig. Vi vet att vi har rätt och att det bara finns undergång eller seger.

Läs också: ”Folkgemenskap är bästa medicinen

Det kan låta brutalt och overkligt, men se dig omkring. Du lever i en värld där det bland annat påstås finnas mer än två kön, trots att vi tydlig kan se att så är inte fallet. Brottslingar ska skyddas till varje pris och offren lämnas blödande kvar. Personer som ifrågasätter makten blir uthängd och förföljda. Våra äldre får ligga i smutsiga blöjor medan kommunal festar med strippor. Vi har en värdegrund som ingen vet vad den går ut på. Ska det vara så eller är du beredd att sätta stopp för det?

Hur många våldtäkter måste ske innan du vågar ta steget? Hur många fler måste offras på mångkulturens altare innan du ansluter dig?

Invandringen är ett sätt att ta bort uppmärksamheten ifrån det verkliga problemet. (((De))) har härjat tillräckligt länge och det är dags att ta ner dem ifrån sina höga hästar och visa dem att vi inte är deras viljelösa slavar.

Vi behöver inte vinna några val. Vi kan skapa vår egen framtid. De krävs så små saker för att påbörja en förändring. Rom byggdes inte på en dag. Många bäckar små. Vår tid är nu om vi väljer att ta den. Om allt fler offentligt börjar ifrågasätta makten och visa stolthet över sitt ursprung, vad ska de då skrämma oss med? Hur ska de då ta makten över oss om vi visar dem fingret? Under första maj har du din chans att bevisa för dem att du inte är deras viljelösa slav.

Glöm din rädsla och leta fram din stolthet. Vi har inget att skämmas för.


  • Publicerad:
    2017-03-23 18:30