USA. Amerikanska nationalsocialister digitaliserar komplett samling av The Stormtrooper.

Ledaren för American Nazi Party George Lincoln Rockwell i mitten under ett möte av Black Panthers.

The Stormtrooper var American Nazi Partys interna tidning när George Lincoln Rockwell levde. Nu planerar den amerikanska nationalsocialistiska ungdomsgruppen AtomWaffen Division att publicera en digital bok bestående av alla utgåvor av tidningen.

AtomWaffen Division som är en nationalsocialistisk grupp i USA har inlett ett samarbete med NS-veteranen James Mason. På hemsidan Siege kommer en stor mängd historiskt viktiga skrifter och annat material som Mason har i sin ägo att publiceras.

Man utlovar redan nu att man strax kommer publicera en komplett samling av American Nazi Partys interna tidning The Stormtrooper som Mason själv har digitaliserat. Samlingen kommer ges ut i digitalt bokformat och vara gratis att ladda ner.

Sidan är döpt efter Masons nyhetsbrev SIEGE som publicerades under 1980-talet och enligt uppgifterna på hemsidan kommer även det nyhetsbrevet att återupplivas i digitalt format. Redan nu har det första inslaget i det nya nyhetsbrevet släppts med Donald Trump som ämne.

Förutom The Stormtrooper så lovar de som ligger bakom projektet att videomaterial som aldrig förr har publicerats kommer att läggas ut på hemsidan, något som möjliggörs av att Mason varit aktiv inom den amerikanska nationalsocialistiska miljön i drygt femtio år.

Källa:
Siege


  • Publicerad:
    2017-07-25 20:30