Lördagen den 2/9 genomförde aktivister från såväl norra som södra Stockholm en tidningsförsäljning/utdelning i den lilla staden Nyköping.

Denna lördag hade diverse förrädarpolitiker lockats ut för att snärja väljare inför valet. Dessa störde sig märkbart på tidningsförsäljarnas närvaro. En socialdemokratisk politiker ringde till och med polisen i hopp om att dessa skulle rensa gatorna åt de regimtrogna men så blev inte fallet. Polisen konstaterade som vanligt att Nationellt Motstånd är en laglig tidning och att våra försäljare är skötsamma, de valde dock att närvara med två polisbilar och en polismotorcykel i hopp om att skrämma iväg intresserade medborgare.
Man passade även på att åsiktsregistrera med en filmkamera.

Ganska snabbt övergick aktivisterna till att istället dela ut tidningar för att snabbt få större spridning. Efter cirka två timmar var alla tidningar slut, förhoppningsvis har några hamnat i händerna på framtida aktivister.
Tack alla Nyköpingsbor för att ni inte reagerar som era kommunalpolitiker och tack för alla positiva kommentarer. Vi ses snart igen!

Regimtrogna angivareÅsiktsregistrering pågårAktivisterna poserar


  • Publicerad:
    2006-09-03 22:44